baukje slik kunst intuitief traject4.JPG

Over ons

INTUITIEF TRAJECT

"Jou laten ervaren dat je een
bron van weten in je hebt"

Wilco Boekhorst en Marjet Verwer geven, als eigenaren, inhoud en vorm aan de organisatie en de lessen van het Intuïtief Traject.
 

We willen "Jou laten ervaren dat je een bron van weten in je hebt. Dat je door bewust te zíjn, te kíezen en te handelen in de steeds veranderende communicatie met jezelf, de ander en de wereld, vormgeeft aan jouw leven. Dat je je kunt verwonderen en plezier ervaart in dit grote avontuur .”

Dat vraagt van je om jezelf en je ervaringen te onderzoeken. Om in verbinding te gaan met jezelf; met de kern van wie je bent, wat jou beweegt en belemmert. Je leert je intuïtie gebruiken als innerlijk kompas door je intuïtieve vaardigheden verder te ontplooien. Intuïtieve ontwikkeling nodigt je telkens weer uit om je te verbinden met je bron.
We ontmoeten je graag om samen het leven en de wereld wat lichter te maken.

opleidingen 280px3.jpg
wilco en marjet.jpg

Het team

marjet_.png

Marjet Verwer

irene.jpg

Irene Klein Ikkink

heleen_edited_edited.png

Heleen Zonnenberg

Afbeelding1_edited_edited.jpg

Wilco Boekhorst

Marion 1_edited_edited.jpg

Marion Heijmans

harry_edited_edited_edited.jpg

Harry Lasschuyt

joke.jpg

Joke Klein Ikkink

catharina_edited_edited_edited.jpg

Catharina Janssen

portret esther 1_edited.jpg

Esther Ruijs

 

Iets voor jou?

Voelt je dat  je  "iets te doen hebt", ergens naar verlangt; in jezelf wil investeren; vertrouwd wilt raken met de onderstroom.
Met Intuïtief Traject bieden we een plek met helder bewustzijn, verbonden met de bron, van waaruit we laten zien hoe je op eenvoudige wijze je eigen bron van weten kunt vrijmaken. 

 
Heb je een schop onder je kont nodig, een liefdevolle aai over je bol, een verhaal waarin je je herkent. Jij gaat het aan met jezelf, wij faciliteren jouw proces.
Er zijn professionele leraren die je begeleiden.

Er zijn gelijkgestemden waar je mee kunt verbinden.
 

"Zo fijn om uit mijn ‘ratio-hoofd’ en naar mijn innerlijke gevoel en weten te kunnen gaan. Daar hoef ik niet op de omgeving te letten, mijn woorden af te wegen of naar de mening van anderen te luisteren.”

Heb je elders een vergelijkbare opleiding  gevolgd dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden om in te stromen.

Geschiedenis

Deze methode van intuïtieve ontwikkeling is ontstaan in Berkeley te Californië in de jaren ’70. Lewis Bostwick ontwikkelde een heldere, voor westerse mensen toegankelijke, leermethode.
Mary Denaro, Martin McCuskey , Janneke Schriek  en Linda Keen hebben intuïtieve ontwikkeling begin jaren ‘80 naar  Nederland gebracht.

Intuïtief Traject komt hieruit voort en is in 2003 opgericht door Popke Brekhof en Wilma Verzijl.
 

Wij zijn  geregistreerd in het Centraal Register Kortberoepsonderwijs en daardoor vrijgesteld van het berekenen van BTW.

CRKBO_Instelling-logo.jpg