top of page

Het Team

Hallo, ik ben Wilco Boekhorst

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen bron van weten waar je mee in contact kunt zijn. Echt zijn, bewust handelen vanuit je intuïtie en voluit met plezier leven. Dit is voor mij nog iedere dag de bron van inspiratie in het lesgeven en geven van readingen.

Mijn avontuur begon in 2004 bij Intuïtief Traject. In het basisjaar intuïtieve ontwikkeling en later de healing en reading opleiding vielen de puzzel stukjes van mijn leven steeds meer op hun plek. Vertrouwen en helderheid kwamen in de plaats voor mijn angsten en overtuigingen. Steeds beter kon ik omgaan met mijn gevoeligheid. Het leven was niet meer iets wat mij overkwam en waar ik slechts een rol in speelde maar mijn leven waar ik richting aan kan geven. 

Het intuïtieve avontuur kreeg een vervolg toen ik les ging geven en vervolgens in 2014, samen met Marjet Verwer, de dagelijkse leiding overnam bij Intuïtief Traject.

Mijn verhaal

 

Nadat ik jarenlang had gedaan wat er van mij verwacht werd en keuzes maakte die niet klopten was, in 1998, de grens bereikt. Ik was uitgeput en depressief.

 

Na een tijdje kwamen steeds dezelfde  vragen naar boven. Wie ben ik echt ?  Wat wil ik echt? 
Ik herinnerde mij het gevoel dat ik een aantal jaren daarvoor had bij een rondleiding in een theater. Vanaf het podium keek ik de zaal in en ervoer een gevoel van vrijheid, spelen en plezier. Een gevoel dat ik destijds snel weer wegstopte.

 

Opeens wist ik het weer. Op het toneel staan. Spelen. Dat is wat ik wil. Uiteindelijk heb ik een studie in de richting drama en Kunst & Cultuur gedaan en naast eigen theaterprojecten, ook  jaren met kinderen en jongeren theater gemaakt. Daarnaast heb ik 7 jaar  met kinderen mogen spelen op een buitenschoolse opvang.

 

Ik herinnerde mij nog meer.
Al toen ik jong was  had ik interesse voor mensen, aura’s en energiewerk. Ik las boeken en was  onbewust de wereld en de mensen om mij heen aan het af tasten. Maar verder had ik hier nog niets mee gedaan.

Deze herinnering en het gevoel dat erbij hoorde, maakte dat ik niet alleen de eerste cursussen, workshops ging volgen maar ook op zoek ging naar mensen die mij konden begeleiden. Om meer te leren over wat ik diep van binnen kon voelen maar nog niet kon plaatsen.

 

Zo ontstonden de eerste stappen naar luisteren naar mezelf en vertrouwen op mijn gevoel. Met veel vallen en opstaan. Leven is doen, ervaren en ontdekken en de lessen en oefening vanuit intuïtieve ontwikkeling bieden mij nog iedere dag de houvast en het plezier van echt zijn.  

Wilco Boekhorst reading & coaching

Telefoon : 06 410 16545
E-mail : info@wilcoboekhorst.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page