top of page

Basis 1
Intuïtieve vaardigheden

IN JANUARI, APRIL EN SEPTEMBER
STARTEN DE NIEUWE CURSUSSEN

De meeste mensen gebruiken hun intuïtie onbewust. Het overkomt ze. Het overkomt jou ook.
Je denkt aan iemand en de ander belt; je komt ergens en je voelt dat er iets aan de hand is, je weet opeens heel helder hoe iets in elkaar zit, je ziet de oplossing van een probleem, je weet dat je iets moet doen of laten, al weet je echt niet waarom of je voelt de pijn en emoties die de ander voelt.

Allemaal vormen van heldere communicatie met jezelf, met de ander of met het andere waar je onbewust aan voorbij gaat. Helder betekent dat er niets tussen komt wat de communicatie troebel maakt, kleurt of vertekent, als je niet gehinderd wordt door oordeel, angsten, voorwaarden en allerlei ideeën (roze en andere brillen). Een neutrale, onthechte manier om te kijken waarbij je verschillende perspectieven ziet en niet alleen die van jou. Op zich een heel simpel gegeven maar er is veel waardoor onze communicatie niet helder is.

 

Helder waarnemen en communiceren met jezelf en met anderen
Daar waar je aandacht naar toe gaat volgt energie. 

“Zo fijn om uít mijn ratio-hoofd en naar mijn innerlijke gevoel en weten te kunnen gaan! Daar hoef ik niet op de omgeving te letten, mijn woorden af te wegen of naar de mening van anderen te luisteren.”

Je leert om met je aandacht en energie écht bij jezelf en in het moment te zijn en je eigen energie verzamelen en helder te houden".

Een eenvoudige, bruikbare, blijvend inspirerende toolbox voor energetische communicatie

” Elke week weer ga ik naar huis met zoveel bruikbare info die ik eigenlijk heel gemakkelijk kan toepassen. Ik hoef niet in boeken te duiken, krijg geen toets of ik het wel goed genoeg doe. Ik hoef me alleen met momenten meer bewust te zijn van wat ik voel en wat ik daarmee kan doen of laten".

Bewust(er) worden van je eigen energie, je grenzen en wie of wat van invloed is op jou 
"Nu ik weet hoe ik onderscheid kan maken tussen de energie van mezelf en die van de ander, ervaar ik minder frustratie. Vooral in contact met anderen. Ik had echt een aantal vriendinnen waarvan ik twijfelde of ik de vriendschap nog zag zitten. Soms kwam ik namelijk stik chagrijnig thuis door wat ik als zwaarte zou omschrijven. Nu ik mijn eigen energie beter herken, me bewust ben van het effect van de energie van anderen op mij en weet hoe ik daarmee om kan gaan voel ik veel meer acceptatie voor de ander.”

Energie leren stromen en je waarnemingsvermogen vergroten

Bewust stromen van energie zorgt er voor dat je energiekanalen schoner worden, je opnamecapaciteit van energie en je gevoeligheid worden vergroot omdat je oude ervaringen kunt opruimen.
De energie van overlevingsstrategieën leer je herkennen om los te laten wat niet meer bij je past en meer vrijheid voor jezelf creëren.

"Dagelijks grond ik me, durf meer te voelen en kan dichter bij mezelf blijven zodat ik me niet laat beïnvloeden door wat anderen willen of vinden maar wat ik zelf wil. Ik ervaar meer bestaansrecht en zelfvertrouwen.

Mijn dagelijks leven een stuk makkelijker en rustiger geworden. Wonderlijk brengt elke les een actueel aandachtspunt waar ik mee bezig ben  en soms ook gewoon worstel. ”

Je ontwikkelt een ruimer bewustzijn en toegang tot jouw bron dat je als  innerlijke kompas kunt gebruiken in jouw leven naast je verstand.

Maaike vertelt wat het haar brengt
00:00 / 00:31
voelen is eigenlijk waarnemen
00:00 / 00:42

beluister hier de ervaringen van cursisten

werken met energie geeft betekenis
00:00 / 00:18
hoe je echt bij jezelf blijft
00:00 / 01:10
energiegereedschap levert meer regie op
00:00 / 01:33

Het gras gaat niet harder groeien als je er aan trekt

Zo luidt een Chinees gezegde.


Natuurlijk begrijpt iedereen ook wel dat dat niet werkt. Toch is het iets wat ieder van ons regelmatig probeert. Je wilt graag direct oogsten. Wij geloven we dat alles de tijd nodig heeft om in zijn eigen tempo te groeien, te ontwikkelen en tot bloei te komen.  We bieden je aan het einde van elke cursus een groeicheck aan waarin de nieuwe ofwel groei-energie wordt gelezen. Voel je welkom voor je eigen traject in je eigen tempo. Onze cursussen kun je volgen op een avond of overdag, in het weekend of als WEEK! en ook online. Alle cursussen bij ons bestaan trouwens uit 11 lessen.    cursist basis 1

"De humor, veiligheid, en grote deskundigheid maken het een feestje om deel te nemen aan de lessen! "
cursist basis 1

Wat je leert

Alles wat je moet weten als je les bij ons volgt over lesgeld, betaling, locaties, routes, annulering, inschrijfprocedure en nog meer

Inschrijven voor Basiscursus 1

Inschrijven
bottom of page