top of page

Het Team

5. Foto Gijs Verbeek zwart wit.JPG

Hallo, ik ben Gijs

Ik ben een nieuwsgierige denker die zich halverwege zijn leven realiseerde dat ik meer nodig had dan denken alleen. Ik heb me overgegeven en in meditatie vond ik een ander pad in mezelf: de zachte en subtiele weg van het voelen en van je intuitie. Om op reis te gaan moest ik mijn eigen veilige denkhuisje verlaten. Dat deed ik. En wat een bewustzijnservaringen onderweg, ongekend! Ik zou niet meer terug willen, al zou ik kunnen.

We zijn hier op aarde om ervaringen te doorvoelen, te benoemen en daarna weer los te laten. Wat we o.a. in de lessen neerzetten is een veilige en tegelijkertijd prikkelende omgeving van waaruit jij jouw innerlijke reis kunt voorbereiden en starten. De vraag is simpelweg of jij nu voelt of de tijd rijp is om onze eenheid te gaan ervaren. I’ll meet you there.

Mijn verhaal

Ik ben als zoeker van jongs af aan gefascineerd door het mysterie van het leven. Wat is leven en hoe zit het nu precies? Daarom ben ik biologie gaan studeren aan de universiteit in Nijmegen, wat geweldig was, maar de echte diepe antwoorden op mijn levensvragen vond ik daar niet. Ik kwam als eerstegraads biologiedocent terecht in het voortgezet onderwijs en ik heb meer dan tien jaar met veel plezier samen met jongeren de biologie verkend. Daarna werd ik afdelingsleider om vanuit die rol het onderwijs mede vorm te geven en mocht ik leiding geven aan een team prachtige docenten. Deze intensieve baan was tevens een enorme boost in mijn persoonlijke ontdekkingstocht naar wie ik nu werkelijk was.

 

Hoe leef je waarachtig? Na een heftige periode waarin ik weinig energie had, werd ik door het leven gedwongen mezelf intern anders te organiseren. Ik ontdekte en realiseerde me ondertussen dat de wereld groter moest zijn dan wat ik met mijn ogen kon waarnemen. Ik stuitte, voor mij totaal onverwacht, op een onontgonnen gebied in mijzelf, wachtend om ervaren te worden. Ik ben, omdat het goed voelde, een intuïtieve opleiding gaan volgen waar ik met behulp van meditatietechnieken mezelf en daarmee het leven beetje bij beetje vanuit een hele andere dimensie leren kennen. Het gebeurde als vanzelf.

 

Energie is iets wat we allemaal kunnen voelen. Je bent je er alleen niet altijd van bewust. Je eigen transformatieproces kun je kietelen door het onder- en onbewuste boven te halen. En wanneer jouw eigen thema’s zachter en lichter worden, straal je steeds meer vanuit je natuurlijke staat van zijn. Pas in mezelf heb ik de ander echt leren kennen. Wat een gave en helende reis en ik ben nog altijd onderweg.

 

Daarnaast ben ik vertrouwd geworden met oosterse filosofie en non-dualiteit en laat ik me nog altijd inspireren door bijvoorbeeld Rupert Spira, Ra (The Law of One), Krishnamurti, een cursus in wonderen en de Bhagavad Gita.

 

Ik ben inmiddels energetisch therapeut, wat o.a. betekent dat ik energetische informatie kan voelen, lezen en duiden. Daarnaast geeft leraarschap mij de kans om mensen te begeleiden bij hun zoektocht naar hun eigen waarheid en ik leer net zo hard met hen mee. Het schenkt me vreugde.

Gijs Verbeek

Telefoon : 06 
E-mail : 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page