top of page

Het Team

Foto Heleen Zonnenberg

Hoi, ik ben Heleen Zonnenberg

We zijn als mens nooit uitgeleerd, niet in mijn baan in het onderwijs en niet in mijn baan bij Intuïtief traject. Ik communiceer met mijn familie en vrienden, op mijn werk maar het helder communiceren met mijzelf dat is waar het om gaat. Zonder oordeel loslaten en bijstellen. Eigenlijk al te veel woorden voor wat je eigenlijk zou moeten voelen.

Mijn verhaal

Als kind was wandelen een verplichte bezigheid op zondag. Inmiddels vind ik het heerlijk om vrijwillig die boswandeling te maken. Wind door je haar, zon op je gezicht kortom voelen dat we deel uit maken van de natuur. Genieten van de stilte of jezelf verwonderen over alles wat er groeit. Mezelf opladen en voelen wat goed voor mij is.
Zo zie je maar…….. een mens verandert.

Toch ging dit alles niet vanzelf.


Na het overlijden van mijn man, nam een lieve vriendin mij mee naar een Open Dag bij Intuïtief Traject. De start van één groot avontuur. Ik heb leren vertrouwen op dat wat ik van binnen al weet en leren omgaan met mijn eigen plussen en minnen. Vanaf dag 1 krijg je gereedschap aangereikt om toe te passen op jouw eigen manier. Simpele oefeningen en juist daardoor zo effectief.
Door de jaren heen heb ik er een rugzak gevuld met tools die ik nog elke dag inzet.

Deze ervaring is wat ik een ieder gun.

We zijn als mens nooit uitgeleerd, niet in mijn baan in het onderwijs en niet in mijn baan bij Intuïtief traject. Ik communiceer met mijn familie en vrienden, op mijn werk maar het helder communiceren met mijzelf dat is waar het om gaat. Zonder oordeel loslaten en bijstellen. Eigenlijk al te veel woorden voor wat je moet voelen.

Ik hoop dat ik snel ervaringen met jou mag delen, nogmaals dat is wat ik jou gun!

Ik woon met mijn partner in Alverna en het voelt voor mij als een kers op de taart om deel uit te maken van het enthousiaste team van Intuïtief Traject.

Heleen Zonnenberg

Telefoon : 
E-mail : 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page