top of page

Readingopleidingen

LEERTRAJECTEN ENERGETISCHE COMMUNICATIE

De essentie van intuïtieve ontwikkeling is vaardig worden in heldere communicatie zodat je je kunt afstemmen op wie of wat je wilt. Neutrale en respectvolle communicatie op een wezenlijk niveau.
Waar in de de basisopleiding de focus ligt op communicatie met jezelf, ligt deze in de readingopleidingen op communicatie met de ander.  Je leert de energie en informatie  van de ander waar te nemen en te verwoorden.


Professioneel en persoonlijk verder groeien

Een reading is een heldere, neutrale en respectvolle communicatie met het wezen van de ander over wat belangrijk is in diens leven. Door deze heldere communicatie heeft de ander de mogelijkheid om inzicht te krijgen in eigen processen en kan daarin keuzes maken.
Om te leren readen wordt je uitgedaagd om iedere keer weer zonder oordeel, met een open blik en verwondering te kijken naar en te communiceren met jezelf, de ander of de wereld om je heen. Helder communicatie kun  toepassen op alle gebieden in je leven.

Impact maken door te raken

"Nú begrijp ik pas welk effect een reading kan hebben. Op je hele bestaan. Nog regelmatig laat ik tranen van opluchting. Dat het allemaal niet zo hárd hoeft te gaan. Dat ik het mezelf nu gun, vanuit mijn hart, om gewoon te ervaren. Even achterover leunen. Even niet zoeken.  Dat wist ik in mijn hoofd wel, maar nu voel ik het ook."

Readen stelt niet alleen de readee maar ook de reader in staat om te transformeren

Leren om readingen te geven vraagt van je, om jezelf en je ervaringen te onderzoeken. Natuurlijk ga je botsen op overtuigingen, oude ervaringen en emoties van jezelf. Door in contact te zijn met wat jou werkelijk en ten diepste beweegt en belemmert doe je nieuwe inzichten op van waaruit je jezelf kunt bijstellen. Je bewustzijn over wie je bent en je eigen leven groeit en er ontstaat steeds meer ruimte om vol in het leven te staan.
Je creëert zo meer vrijheid om vanuit je eigen heldere kern te communiceren met jezelf, de ander en de wereld.

"De groeichecks die we bij de cursussen kregen vond ik altijd een soort van toveren, dat is wel heel spannend als je dat kunt dacht ik." 

Reading vervolg
Geboorte
Vrouwenjaar

"Dat ik de readingopleiding wilde doen wist ik zeker! Maar ik wist eigenlijk niet waar ik aan begon. Inmiddels weet ik dat het veel méér is dan leren readen."

Inschrijven

Inschrijven voor opleidingen

bottom of page