top of page

Het Team

portret esther 1.jpg

Hallo, ik ben Esther

Het leven is één groot speelveld voor mij. Je ontdek, voelt, ervaart en beleeft. De ene keer doe je dat alleen en de andere keer ben je met andere mensen.

Mijn verhaal

Het is voor mij een ontdekkingstocht wat er gebeurt wanneer je  in verbinding  en  wanneer je uit verbinding bent. Voor mij zijn alle verbindingen belangrijk.  Met de ander,  mijzelf, mijn lichaam, de natuur, de wereld.

Anders gezegd: het voelt alsof je je plek in kunt nemen. In je relatie, in je lichaam, in je huis, in je woonplaats, in je provincie, in je land, op aarde, binnen ons zonnestelsel en verder… En de manier waarop je je plek inneemt is helemaal goed. Het is je eigen manier en dat is altijd goed.

 

Hoe zit het met jouw verbinding met de natuur, wereld?

 

Nog even iets over mezelf; na jaren als inkoopster bij een productiebedrijf gewerkt te hebben, heb ik een carrière switch gemaakt. Naast leraar zijn bij Intuïtief Traject, heb ik een eigen praktijk voor energetische therapie. Hier werk ik 1 op 1 met voornamelijk vrouwen die de regie over lichaam en geest weer in eigendom nemen. Mijn praktijk heet ook niet voor niets Thuis in eigen lijf.

Esther Ruijs Energetisch en natuurgeneeskundig therapeut

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page