top of page

Het Team

Foto Catharina Janssen

Hallo, ik ben Catharina Janssen

Geboren in een klein dorpje in Noord-Limburg.
Ik heb een zoon en een dochter en woon met mijn vriend in Nijmegen. Mijn loopbaan ben ik begonnen als verpleegkundige en daarna heb ik in het onderwijs gewerkt. Op zoek naar verbinding met mezelf ging ik meer naar mijn intuïtie luisteren.
Daaruit is mijn ontwikkelatelier voor inzicht en intuïtie ontstaan. Met veel plezier verzorg ik nu onder meer SoulCollage®-workshops voor iedereen die creatief en intuïtief tot inzicht over zichzelf wil komen.

Mijn verhaal

Bij Intuïtief Traject mag ik, nu als leraar en eerder als cursist, zijn wie ik ben. En dat maakt het zo fijn. Dat ik mag zijn wie ik ben is namelijk niet vanzelfsprekend voor mij, omdat ik als kind mijn moeder verloor en me daarna vaak moest aanpassen. Nog steeds is de rode draad in mijn leven dat ik mijn gevoel serieus wil nemen, mezelf wil helpen en mezelf wil accepteren. Ik zie dat veel cursisten dat ook willen; hier hebben we een mooie overeenkomst.
Juist deze match maakt het zo leuk. We willen in wezen allemaal hetzelfde: worden wie we wezenlijk zijn en ons bestemd voelen. Maar soms is dat proces lastig en kan het pijn doen. Mijn mooie taak is de cursisten de veiligheid en ruimte te bieden om iedere keer weer te ontdekken, te ervaren en verder te leren. Prachtig toch?


Dat doe ik met veel toewijding – en graag ook met een beetje humor. Gelukkig kan dat vaak. Je wilt niet weten hoeveel perfectieplaatjes ik al geblazen heb! Veel cursisten vinden een beetje ontspanning óók prettig 😊.
Je ziet me nu op deze website; ik zie je graag in het echt!

 

Catharina

Inzicht present

Meer over mij en mijn werk vind je op
www.inzichtpresent.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page