top of page

Het Team

Foto Marjet Verwer

Hallo, ik ben Marjet Verwer

Een intuitieveling noem ik mezelf, opgeleid om energie helder waar te nemen, te onderscheiden en woorden te geven.
In mijn praktijk begeleid ik mensen individueel op hun pad naar een groeiend bewustzijn zodat zij in staat zijn hun leven meer naar hun zin en van zichzelf te maken.
 Bij Intuïtief Traject, mijn school voor persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling, leer ik groepen mensen hun intuïtie beter herkennen, vertrouwen en gebruiken.

Mijn verhaal

Lang gedacht dat ik te gevoelig was voor deze wereld. Dat al die andere mensen alles wisten en dat ik daartoe niet in staat zou zijn. Dat mijn leven zich in de marge zou blijven afspelen.
Mijn redding was intuïtieve ontwikkeling.

Wat een verrassing toen ik ontdekte wat ik eigenlijk al wist.  Dat wijsheid heel gewoon is en te vinden in die wonderbaarlijke binnenwereld die je kunt betreden met behulp van je eigen verbeeldingskracht. Dat je het pas begrijpt als je het doet. En vervolgens niet meer anders wil.

Nu, na 20 jaar, is intuïtieve ontwikkeling niet meer weg te denken uit mijn leven. Na mijn eerste cursus was ik zelfs boos!

mijn kennismaking met intuitieve ontwikkeling
00:00 / 05:13

In wezen is, wat door de meerderheid nog als hoogsensitief wordt gelabeld, een 21 -eeuwse communicatievaardigheid namelijk het vermogen om jezelf bewust af te stemmen op wie of wat je maar wilt. 
Daar heb je geen world wide web voor nodig. Alleen bereidheid om de vanzelfsprekende gerichtheid naar alles en iedereen buiten onszelf om te draaien en naar binnen te richten. En nieuwsgierig te zijn, je te willen verwonderen.
Heldere communicatie is een energetische vaardigheid waar de wereld op zit te wachten omdat het heling en verbinding in zich draagt.

Na een loopbaan van 30 jaar met leidinggevende, projectmatige en beleidsfuncties in de kinderopvang heb ik in 2014 met Wilco Boekhorst  Intuïtief Traject overgenomen.

Marjet Verwer Consult & Coaching

Reading en imaginatiecoaching

Telefoon : 06 57322141
E-mail : marjet.verwer@gmail.com

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page