top of page

Wil je weten of een intuïtief traject iets voor jou is?

Luisteren, voelen en verbeeldingskracht brengen je bij de bron van jouw weten. Bij de proefles of de open dag kun je niet alleen kennismaken met energiewerk en met ons maar vooral zelf ervaren. Door  je intuïtieve vermogens te versterken kom je echt in contact met jezelf, je gevoel en eigen weten. Je krijgt (nog) meer  vertrouwen in je eigen potentieel en ontdekt hoe je lichter kunt leven. Wij hebben alles in huis om jou te leren je intuïtie en je verstand als een slimme mix te laten samenwerken. Al 20 jaar kun je bij ons terecht om een simpele, blijvend inspirerende toolbox te vullen die je meeneemt op jouw pad. Dé plek om met energie te leren werken.

Je kunt starten in januari, april en september.

Proefles

baukje slik kunst intuitief traject2.jpg

Je krijgt een introductie in intuïtieve ontwikkeling en toelichting op de opbouw en inhoud van onze cursussen en opleidingen. Natuurlijk ga je zelf aan de slag en doe je oefeningen uit de les.
Je ontvangt, als je dat wilt, een korte reading door een student.

De proefles is vrij toegankelijk.

baukje slik kunst intuitief traject2.jpg

Proefles en
Open dag 

WIL JE WETEN OF INTUITIEF TRAJECT
IETS VOOR JOU IS?

Proefles

8 & 10 september 2022

Proefles

          donderdag           29juni | 19:00 uur

Proefles

          zaterdag               1 juli | 10:00 uur

Open dag

baukje slik kunst intuitief traject5.jpg

Proeven aan alle aspecten van intuïtieve ontwikkeling en uitgebreid kennis maken met wie we zijn en wat we doen.

Proefles

Eerst heb je een uur les van een leraar en kunt zelf  ervaren hoe jij je intuïtieve vaardigheden verder kunt ontplooien

Studenten uit de opleiding zitten daarna voor je klaar om je een roosreading te geven. En omdat het hoofd ook wat wil is er nog gelegenheid voor vragen & delen van ervaringen. Kies het tijdstip dat jou uitkomt bij je aanmelding.

Reading en healing

Natuurlijk ben je welkom om binnen te lopen. Dat kan tussen 13.30 en 15.30 


Alvast een voorproefje: Vind en volg je weg.

boek

Proeflessen

Een welkom gevoel

"Ik ben allerhartelijkst voor de proefles ontvangen. Prettige sfeer. Duidelijke, open en fijne uitleg & begeleiding door de leraar. De roosreading heeft me geraakt en voelde als een cadeau."

Hilde

Regie over mijn energiebalans

"Zorgzaam en gevoelig als ik ben, waardoor ik snel de zorgen en gevoelens van anderen overneem, was ik op zoek naar hoe ik nou in hemelsnaam mijn eigen energiebalans zou kunnen leren managen. Nog steeds voel ik me rustig en krijg ik een glimlach op mijn gezicht als ik terugdenk aan de Open Dag, waarbij ik een proefles heb mogen bijwonen en een reading en healing heb mogen ontvangen."

Bianca 

 

 

 

Effectief, simpel & krachtig

 Bij de introductie heb ik geproefd van een ervaring waar ik onbewust al jaren naar op zoek was en waar moeilijk woorden aan te geven zijn. Zoiets als: wat er mogelijk is als je die stap naar binnen zet om aan de verbinding met jezelf te werken. Er zijn veel manieren maar deze insteek heb ik ervaren als een bijzonder effectieve omdat je oefent zelf de leiding te nemen over wat jou aangaat. Er staat geen theorie, dogma of cursuscertificaat tussen jou en het leven dat je wilt leven. Het is een gewoonte van de interne huishouding waar je vanaf dag 1 aan bouwt en juist dat maakt het zo krachtig." 

Anne- marie

Je wist het al maar toch

" Geen idee wat een roos reading inhield maar wauw ……..Hoe kan iemand mijn energie lezen… een bijzondere ervaring ….. om te horen hoe je op dat moment in het leven staat en waarmee je aan het struggelen bent.

Van de healing, die ik met gesloten ogen gewoon heb ontvangen, niet wetende wat er achter me, voor me of opzij van me gebeurde, werd ik ontzettend ontspannen. "

Inge

bottom of page