top of page

Aanbod 

NIEUWE CURSUSSEN STARTEN
INJANUARI, APRIL EN SEPTEMBER

 

Basisopleiding en themacursussen uitleg

Basisopleiding 

In het eerste jaar leer je “luisteren & kijken” naar jezelf.
Zo ontdek je wat jouw weg is vanuit een heldere communicatie met jezelf en anderen. Wat bij jou hoort en wat niet. Welke ervaringen, emoties, gedachten, ideeën en meningen nog bij je passen, wat jou in de weg zit en wat je los wilt laten. Om dit te ontdekken keer je iedere les met aandacht naar binnen; terug naar jezelf.

 

Healingopleiding
Elk mens heeft oorspronkelijk weten over heelheid. Wanneer je daarmee in harmonie functioneert kan de energie vrijuit blijven stromen. Bij een healing wordt energie die vastzit in beweging gebracht zodat ervaringen een plek kunnen krijgen die op dat moment passend is. Dat wordt gedaan door helder te communiceren wat het nodig heeft en leer je in de opleiding. Je werkt met het zelfhelend vermogen waarover elk levend wezen beschikt. Volg je ons Traject dan kun je starten na de basisopleiding. Is jouw energiebewustzijn aantoonbaar stevig en heb je ervaring met chakrawerk overleg dan met ons over de mogelijkheden. 

healing en reading uitleg

Themacursus en workshop

Een cursus intuïtieve ontwikkeling kan zomaar van alles in beweging zetten in je leven. Met het gereedschap dat je in de basisopleiding hebt leren gebruiken kun je je verdiepen in specifieke thema's en actuele onderwerpen. Zoals over man/vrouw-zijn, een wezen zijn, wat je hier komt doen, liefde, autonomie.

Ook als je elders een gelijkwaardige opleiding hebt gevolgd.

Readingopleidingen

Professioneel en persoonlijk verder groeien en nog meer halen uit intuïtieve ontwikkeling. Om te leren readen wordt je uitgedaagd om iedere keer weer zonder oordeel, met een open blik en verwondering te kijken naar en te communiceren met  jezelf, de ander of de wereld om je heen.  Je leert de energie en informatie  van de ander waar te nemen en te verwoorden wat belangrijk is in diens leven.

Starten kun je na het voortraject: basisopleiding; healing 1 & 2; vrouw/man & energie 1

Volg jouw eigen traject

stroomschema-intuitief-traject-2023_edit

Intuïtief Traject is er voor al die mensen die wakker willen zijn.
Die hoofd en hart samen willen laten gaan. Mensen die willen voelen, doen, ontdekken. Die nieuwsgierig zijn naar wat er werkelijk toe doet om voluit en bewust(er) te kunnen leven.

Je begint in de basisopleiding met het versterken van je intuïtieve vermogens en bekwaamt jezelf vervolgens in innerlijke communicatie met je wezen. Door jezelf vrij te maken van beperkende patronen en overtuigingen om je in contact met je eigen bron van weten. In de vervolgtrajecten leer je op wezensniveau te communiceren met de ander en de wereld om je heen.

Volg je eigen intuïtief traject

“Het gras gaat niet harder groeien als je er aan trekt”, zo luidt een Chinees gezegde.
Natuurlijk begrijpt iedereen ook wel dat dat niet werkt. Toch is het iets wat ieder van ons regelmatig probeert. We willen graag direct oogsten. Bij Intuïtief Traject geloven we dat alles de tijd nodig heeft om in zijn eigen tempo te groeien, te ontwikkelen en tot bloei te komen. We bieden je aan het einde van elke cursus een groeicheck aan waarin de nieuwe ofwel groei-energie wordt gelezen. Voel je welkom voor je eigen traject in je eigen tempo.

 

Onze cursussen kun je volgen op een avond of overdag, in het weekend of als WEEK!

aanbod

Aanbod

Alles wat je moet weten als je les bij ons volgt over lesgeld, betaling, locaties, routes, annulering, inschrijfprocedure en nog meer

bottom of page