top of page
papieren doos
Healingopleiding
Proefles voor de Healingopleiding 

Wist je dat je vaak al onbedoeld met healing bezig bent in je dagelijkse leven?

Maar wat is healing nu eigenlijk in essentie. En hoe werk je met healingenergie. Daarover, en nog meer,  vertellen we je niet alleen in de proefles, je gaat ook  kennismaken met de kracht van  zelf genezend vermogen.

Elk levend wezen op aarde beschikt van nature over zelfhelend vermogen; een oorspronkelijk weten over heelheid. Wanneer je daarmee in harmonie functioneert kan de energie vrijuit blijven stromen.

Maar dat is niet altijd zo.

 

Alles wat je meemaakt heeft effect op jou, op je energie. Of het nu onzekerheid, verwarring, pijn, vreugde of emoties zijn.
Soms stroomt het daardoor niet.
Is er onbalans en wordt het troebel.

De energie die vastzit kan in beweging worden gebracht zodat ervaringen een plek kunnen krijgen die op dat moment passend is. Dat wordt gedaan door helder te communiceren wat het nodig heeft. Dat wat troebel is wordt dan verhelderd en waar onbalans is kan weer evenwicht ontstaan.

 

Healing gaat over het werken met je eigen en andermans zelfhelend vermogen.

Je kijkt vanuit een helder en neutraal punt in jezelf naar wat iemand als wezen aan het ontdekken welke energie daarbij ondersteunend is.
Door een healing te geven breng je niet alleen de energie van de ander maar ook die van jezelf meer in overeenstemming met wie je werkelijk bent en kan levensenergie vrijuit gaan stromen.

Nieuwsgierig?


Je kunt ook een healing ontvangen na afloop.

Ben je nieuw bij ons?
Om met healing te starten is basiskennis en - ervaring van energie- en chakrawerk nodig. Kom je van elders dan bespreken we de mogelijkheden.

Inschrijven voor Healing

bottom of page