top of page

Basiscursus 1 - Intuïtieve vaardigheden


In jouw eigen intuïtieve traject leer je opnieuw verbinding te leggen met jezelf; met de essentie van je bestaan. Hoe zou het zijn om voortaan te handelen vanuit je eigen weten? Zodat je je leven in overeenstemming kunt brengen met je diepste verlangens. Alles wat je in dit blok doet, is gericht op bewustwording en jouw persoonlijke ervaring in dit moment, verder ontplooien van jouw intuïtieve vaardigheden.


Een eenvoudige, bruikbare, blijvend inspirerende toolbox ” Elke week weer ga ik naar huis met zoveel bruikbare info die ik eigenlijk heel gemakkelijk kan toepassen. Ik hoef niet in boeken te duiken, krijg geen toets of ik het wel goed genoeg doe. Ik hoef me alleen met momenten meer bewust te zijn van wat ik voel en wat ik daarmee kan doen of laten.”


Je weet al meer over jouw intuïtie dan je zelf denkt. Jouw intuïtie is een bron van weten waarop je, net als op je verstand, kunt leren vertrouwen in je dagelijks leven. Zodra jij leert je intuïtie te versterken, kun jij je afstemmen op wat en wie je maar wilt.Bewustwording schept ruimte “Doordat ik nu weet hoe ik onderscheid kan maken tussen de energie van mezelf en die van de ander ervaar ik minder frustratie. Vooral in contact met anderen. Ik had echt een aantal vriendinnen waarvan ik twijfelde of ik de vriendschap nog zag zitten. Soms kwam ik namelijk stik chagrijnig thuis door wat ik als zwaarte zou omschrijven. Nu ik mijn eigen energie beter herken, me bewust ben van het effect van de energie van anderen op mij en weet hoe ik daarmee om kan gaan voel ik veel meer acceptatie voor de ander.”


Je leert in 11 lessen op een avond of overdag, in het weekend of als WEEK! en ook online.

  • om helder waar te nemen en te communiceren met jezelf en met anderen

  • je wordt je bewust(er) van je eigen energie, je grenzen en wie of wat van invloed is op jou

  • om met je aandacht en energie écht bij jezelf en in het moment te zijn en je eigen energie te verzamelen en helder te houden

  • energie te stromen en je waarnemingsvermogen te vergroten

  • de energie herkennen van overlevingsstrategieën om los te laten wat niet meer bij je past en meer vrijheid voor jezelf te creëren

  • je komt in contact met oorspronkelijk weten waarop je naast je ratio kunt vertrouwen in je leven

Je kunt les volgen op een avond, ochtend of in het weekend. Wekelijks of in een turbovorm.

bottom of page