top of page

Je intuitie vertelt je alles
wat je moet weten

Dieper leren kijken, voelen en luisteren, brengt je bij de bron van wijsheid van waaruit je vragen, uitdagingen en problemen in je leven kunt verhelderen en aanpakken. 

Proefles

online & op locatie   2,4,5,6 september 

 
Intuïtieve ontwikkeling biedt de tools waarmee je de taal van energie leert verstaan en gebruiken zodat je een krachtige basis van vertrouwen creëert in jezelf en de wereld en betekenis toevoegt aan je leven.

Opleidingen 

Reading

Proefles 

je intuïtie bewust leren gebruiken

de helderheid waar jij op wacht

ontdekken of het iets is voor jou

In het opleidingsjaar intuïtieve ontwikkeling maak je jezelf de basisbeginselen van energetische communicatie eigen. Daarna leer je in de vervolgopleidingen je helderheid, oftewel je nieuwe communicatievaardigheden, te gebruiken om de grote thema's van het leven uit te diepen en te leren healen of readen.

Al 20 jaar kun je bij ons terecht om een simpele, blijvend inspirerende toolbox te vullen die je meeneemt op jouw pad.

Dé plek om met energie te leren werken.

 

Je kunt starten in januari, april en september.

Op een avond, overdag, in het weekend of als WEEK!
In Nijjmegen, Nijmegen - noord, Lent.

Weten wat je in wezen wilt? 
Betekenis en zin kunnen geven aan je dagelijkse leven? 

Iedereen heeft een bron van weten in zich, een eigen waarheid van waaruit je kunt leven.

In een reading wordt gekeken naar dat wat jou werkelijk beweegt en wat je daarin aan het ervaren en ontdekken bent. Je kunt ook komen met een bepaalde levensvraag.

Onze studenten van de opleidingen verzorgen healingen en readingen onder supervisie van een leraar.

Op donderdagavond.

En houd onze speciale readingevenementen in de gaten. Te lezen in onze nieuwsbrief.

​Luisteren, voelen en verbeeldingskracht brengen je bij de bron van jouw weten. Kennismaken met energiewerk en met ons maar vooral zelf ervaren.

Door  je intuïtieve vermogens te versterken kom je echt in contact met jezelf, je gevoel en eigen weten. Je krijgt (nog) meer  vertrouwen in je eigen potentieel en ontdekt hoe je lichter kunt leven. Wij hebben alles in huis om jou te leren je intuïtie en je verstand als een slimme mix te laten samenwerken.
Zo ontwikkel je nieuwe communicatievaardigheden waardoor je écht in verbinding kunt zijn met jezelf, de ander en de wereld.

Nieuwsgierig? Kom meedoen.

Gratis kennismaken

maandag 6 maart
donderdag 16 maart

zondag 2 april

 Bagage voor het leven.

"Het gaat diep maar wordt zo nuchter en met humor gebracht. Ik ben zo op mijn plek bij de opleiding en ga met heel veel plezier en nieuwsgierigheid naar elke les. Iedereen zou dit moeten doen in zijn leven.” 

Lieke, 23

Confronterend dus maar enorm verrijkend.

"Soms kom ik mijzelf tegen in de les, als ik door de diepe ontspanning en stilte in mijn hoofd  in slaap neig te vallen. Tja, ik vind namelijk dat ik overal het optimale uit moet halen dus  ook uit deze cursus. Nooit eerder heb ik me zo bewust afgevraagd wat ik nou in wezen, diep van binnen, eigenlijk wil omdat ik zo bezig ben om het perfect te willen doen.”

Muriel, 40

Waardevolle tools, eenvoudig toepasbaar en prettig.

“Dagelijks grond ik me, durf meer te voelen en kan dichter bij mezelf blijven zodat ik me niet laat beïnvloeden door wat anderen willen of vinden. 
Mijn dagelijks leven een stuk makkelijker en rustiger geworden. Wonderlijk brengt elke les een actueel aandachtspunt waar ik mee bezig ben  en soms ook gewoon worstel. Het heeft me meer gebracht dan gehoopt en verwacht!”

Hans, 53

Ongelooflijk wat er mogelijk is met readen en healen!

“Ben helemaal ontroerd door de themareading. Ik heb daar zoveel aan gehad en vond het zo bijzonder! Kan er zeker mee verder op m’n pad.” 

Robin, 34


Door je intuïtieve vermogens te versterken en bewust te gebruiken kun jij je afstemmen op wat en wie je maar wilt. Hierdoor groeit je inzicht in wie je bent, je keuzes, je handelen en verwezenlijk je heldere communicatie met jezelf, de ander en de wereld om je heen.  

Intuïtief Traject is er voor al die mensen die willen voelen, doen, ontdekken en nieuwsgierig zijn naar wat er werkelijk toe doet om voluit en bewust in het leven te staan en willen bijdragen aan helderheid in de wereld.

Al 20 jaar geven wij de lessen met plezier door.

Op de hoogte blijven van ons aanbod en activiteiten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Je kan je op ieder moment weer uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief.

Bedankt voor de aanmelding!

contact
bottom of page