top of page

Je intuitie vertelt je alles
wat je moet weten

Dieper leren kijken, voelen en luisteren, brengt je bij de bron van wijsheid van waaruit je vragen, uitdagingen en problemen in je leven kunt verhelderen en aanpakken. 

Basiscursus 1 
in een WEEK!

8 t/m 17 december

Opleidingen 

Reading

Proefles 

je intuïtie bewust leren gebruiken

de helderheid waar jij op wacht

ontdekken of het iets is voor jou

In het opleidingsjaar intuïtieve ontwikkeling maak je jezelf de basisbeginselen van energetische communicatie eigen. Daarna leer je in de vervolgopleidingen je helderheid, oftewel je nieuwe communicatievaardigheden, te gebruiken om de grote thema's van het leven uit te diepen en te leren healen of readen.

 

Door je intuïtieve vermogens te versterken en bewust te gebruiken kun jij je afstemmen op wat en wie je maar wilt. Je inzicht in wie je bent, je keuzes, je handelen groeien en je verwezenlijkt heldere communicatie met jezelf, de ander en de wereld om je heen.

Je kunt starten in januari, april en september.

Op een avond, overdag, in het weekend of als WEEK!
In Nijjmegen, Nijmegen - noord, Lent.

Weten wat je in wezen wilt? 
Betekenis en zin kunnen geven aan je dagelijkse leven? 

Iedereen heeft een bron van weten in zich, een eigen waarheid van waaruit je kunt leven.

In een reading wordt gekeken naar dat wat jou werkelijk beweegt en wat je daarin aan het ervaren en ontdekken bent. Je kunt ook komen met een bepaalde levensvraag.

Onze studenten van de opleidingen verzorgen healingen en readingen onder supervisie van een leraar.

Op donderdagavond.

En houd onze speciale readingevenementen in de gaten. Te lezen in onze nieuwsbrief.

​Luisteren, voelen en verbeeldingskracht brengen je bij de bron van jouw weten. Bij de proefles of de open dag kun je niet alleen kennismaken met energiewerk en met ons maar vooral zelf ervaren.

Door  je intuïtieve vermogens te versterken kom je echt in contact met jezelf, je gevoel en eigen weten. Je krijgt (nog) meer  vertrouwen in je eigen potentieel en ontdekt hoe je lichter kunt leven. Wij hebben alles in huis om jou te leren je intuïtie en je verstand als een slimme mix te laten samenwerken.
Zo ontwikkel je nieuwe communicatievaardigheden waardoor je écht in verbinding kunt zijn met jezelf, de ander en de wereld.

Nieuwsgierig? Kom meedoen.

Gratis kennismaken

zaterdag 25 november 13.30

maandag 27 november 19.00


 

 Bagage voor het leven

 

Iedereen zou dit moeten doen in zijn leven. Het gaat diep maar wordt zo nuchter en met humor gebracht. Ik ben zo op mijn plek bij de opleiding en ga met heel veel plezier en nieuwsgierigheid naar elke les. Lieke, 23

Confronterend maar enorm verrijkend

Soms kom ik mijzelf tegen in de les, als ik door de diepe ontspanning en stilte in mijn hoofd  in slaap neig te vallen. Tja, ik vind namelijk dat ik overal het optimale uit moet halen dus  ook uit deze cursus. Nooit eerder heb ik me zo bewust afgevraagd wat ik nou in wezen, diep van binnen, eigenlijk wil omdat ik zo bezig ben om het perfect te willen doen. Muriel 40

Waardevolle tools, eenvoudig toepasbaar en prettig

Mijn dagelijks leven is een stuk makkelijker en rustiger geworden. Het heeft me meer gebracht dan gehoopt en verwacht. Dagelijks grond ik me, durf meer te voelen en kan dichter bij mezelf blijven zodat ik me niet laat beïnvloeden door wat anderen willen of vinden.  Wonderlijk brengt elke les een actueel aandachtspunt waar ik mee bezig ben  en soms ook gewoon worstel. Hans, 53

Ongelooflijk wat er mogelijk is met readen en healen

 

Ben helemaal ontroerd door de themareading. Ik heb daar zoveel aan gehad en vond het zo bijzonder! Kan er zeker mee verder op m’n pad. Robin, 34

Dé plek om met energie te leren werken, de taal van nu

Voor al die mensen die willen voelen, doen, ontdekken en nieuwsgierig zijn naar wat er werkelijk toe doet om voluit en bewust in het leven te staan en willen bijdragen aan helderheid in de wereld.

Professionele leraren & 20 jaar ervaring 

Jij gaat het aan met jezelf, wij faciliteren jouw proces.
Met gelijkgestemden waarmee je je kunt verbinden.
De lessen geven we met plezier door.

 

Gevoel van thuiskomen

Eindelijk maak je contact met jouw bron van energie en kracht, de kwaliteiten die daarbij horen en leer je hoe je van hieruit kunt zijn in je dagelijkse leven.

 

Your own path
bottom of page