top of page

School voor intuïtieve ontwikkeling

JE INTUÏTIE VERTELT JE ALLES WAT JE MOET WETEN

Proefles

maandag | 6 maart 

donderdag | 16 maart 

Open Dag | 2 april 

Je intuïtie is een betrouwbare bron van weten waar je op kunt leren vertrouwen.

Intuïtie kun je niet manipuleren, maar de ontvankelijkheid voor je intuïtie is wel te trainen zodat je toegang hebt tot een interne wijsheid. Het biedt je nieuwe, verrassende handvatten om vragen, problemen en uitdagingen in je dagelijkse leven aan te pakken.
Door je intuïtieve vermogens te versterken en bewust te gebruiken kun jij je afstemmen op wat en wie je maar wilt. Hierdoor groeit je inzicht in wie je bent, je keuzes, je handelen en verwezenlijk je heldere communicatie met jezelf, de ander en de wereld om je heen.  

In de basisopleiding maak je jezelf de basisbeginselen van energetische communicatie eigen. In de vervolgopleidingen leer je je helderheid gebruiken om de grote thema's van het leven uit te diepen en te leren healen of readen.

Intuïtief Traject is er voor al die mensen die willen voelen, doen, ontdekken en nieuwsgierig zijn naar wat er werkelijk toe doet om voluit en bewust in het leven te staan en willen bijdragen aan helderheid in de wereld.

Al 20 jaar geven wij de lessen met plezier door.

Your own path

"Leer hoe je jouw intuïtie voortaan
in je voordeel laat werken."

Opleidingsaanbod

Basisopleiding

Met eenvoudige, bruikbare, inspirerende tools leer je om energie helder waar te nemen zodat je kunt afstemmen op wie en wat jij bent.

De basisopleidingen zijn gericht op bewustwording en jouw persoonlijke ervaring in dit moment, verder ontplooien van jouw intuïtieve vaardigheden.

Healingopleiding

Ontdek jouw healing energie en leer werken met het zelfgenezend vermogen. Als je vertrouwd bent geraakt met energie- en chakrawerk ga je in de healingopleiding leren om helder en neutraal te communiceren met de healee op wezensniveau.

Het is zoiets als de ander met al zijn eigen wijsheid over heel-zijn “aan het woord” laten.

Readingopleidingen
Om te leren  readen word je uitgedaagd om iedere keer weer zonder oordeel, met een open blik en verwondering te kijken naar en te communiceren met  jezelf, de ander of de wereld om je heen. Je leert energie te duiden en er woorden aan te geven. In de vervolgopleiding kun je lezen en transformeren op een dieper niveau. Je inzichten in jezelf, anderen en de wereld groeien.

Themacursus & workshop

Inspirerend, verrijkend, verdiepend, verrassend.
Onze  themacursussen kun je al  volgen na de basisopleiding. Ook als je elders een gelijkwaardige opleiding hebt gevolgd.

 

De workshops bieden losse lessen of een korte serie lessen, zowel voor nieuwkomers als gevorderden
 

 

 Bagage voor het leven.

"Het gaat diep maar wordt zo nuchter en met humor gebracht. Ik ben zo op mijn plek bij de opleiding en ga met heel veel plezier en nieuwsgierigheid naar elke les. Iedereen zou dit moeten doen in zijn leven.” 

Lieke, 23

Confronterend dus maar enorm verrijkend.

"Soms kom ik mijzelf tegen in de les, als ik door de diepe ontspanning en stilte in mijn hoofd  in slaap neig te vallen. Tja, ik vind namelijk dat ik overal het optimale uit moet halen dus  ook uit deze cursus. Nooit eerder heb ik me zo bewust afgevraagd wat ik nou in wezen, diep van binnen, eigenlijk wil omdat ik zo bezig ben om het perfect te willen doen.”

Muriel, 40

Waardevolle tools, eenvoudig toepasbaar en prettig.

“Dagelijks grond ik me, durf meer te voelen en kan dichter bij mezelf blijven zodat ik me niet laat beïnvloeden door wat anderen willen of vinden. 
Mijn dagelijks leven een stuk makkelijker en rustiger geworden. Wonderlijk brengt elke les een actueel aandachtspunt waar ik mee bezig ben  en soms ook gewoon worstel. Het heeft me meer gebracht dan gehoopt en verwacht!”

Hans, 53

Ongelooflijk wat er mogelijk is met readen en healen!

“Ben helemaal ontroerd door de themareading. Ik heb daar zoveel aan gehad en vond het zo bijzonder! Kan er zeker mee verder op m’n pad.” 

Robin, 34

Ben je nog nieuw op het pad van intuïtieve ontwikkeling?

Als je er voor kiest om je intuïtie te versterken en helderheid, verwondering en verbinding in je leven te brengen. Nieuwsgierig naar de wereld van intuïtie en energie? Zit er in jouw een verlangen naar een grotere wereld?  Luisteren, voelen en verbeeldingskracht brengen je bij de bron van jouw weten. Of je nu wil leren om je intuïtie in je voordeel te laten werken, sprongen wil maken in je bewustzijnsgroei of jezelf energetische  communicatie eigen wil leren maken.

  Kom naar een proefles of een Open dag

Heb je een bepaalde levensvraag?
 

Wil je meer inzicht in je leven en de regie (weer) in handen nemen?
Boek dan hier een healing of reading door studenten van het Intuïtief traject. 

Iedereen heeft een bron van weten in zich, een eigen waarheid van waaruit je kunt leven. Door jezelf en je ervaringen te onderzoeken kun je je eigen weg  vinden en volgen. Healing en reading kunnen hierbij verhelderen en ondersteunen, het zijn krachtige middelen voor reflectie, inspiratie en groei. Een healing brengt beweging in wat vast zit, verheldert wat troebel is en geeft rust en ontspanning. In een reading wordt gekeken naar dat wat jou werkelijk beweegt en wat je daarin aan het ervaren en ontdekken bent.

Nieuwsgierig naar ons aanbod en activiteiten

Meld je aan oor onze nieuwsbrief.
Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief.

Bedankt voor de aanmelding!

contact
bottom of page