top of page

Basis 3
Beleef je bovenste chakra's

IN JANUARI, APRIL EN SEPTEMBER
STARTEN DE NIEUWE CURSUSSEN

Door je chakra’s bewust te onderzoeken ontdek je belangrijke dingen over jezelf. Dat doe je door te gaan voelen oftewel eigenlijk waarnemen. Zo kun je vaststellen hoe het met je is gesteld. Om los te laten wat je los wil laten en bij te stellen wat je bij wilt stellen. Waar je in basis 2 bij het eerste chakra bent begonnen en geëindigd bij het hartchakra, vervolg je nu de innerlijke reis door de bovenste chakra's.

 

Je krijgt beter inzicht in wie je bent en waarom je doet wat je doet. Hierdoor kun je bewustere keuzes maken die bij je passen. Zo stem je meer af op jezelf en ben je minder makkelijk uit je evenwicht te raken.En houd je contact met het plezier en de humor in jezelf! Om zo ruimte te creëren om te ervaren, zonder met jezelf in gevecht te gaan.

Je leert om je eigen chakra’s te voelen zodat je kunt vaststellen hoe het met je gesteld is. Om los te laten wat je los wil laten en bij te stellen wat je bij wilt stellen. 

” Wauw! Ook in basiscursus 3 voelde het weer als thuiskomen bij meZelf .
Wat een mooie afwisseling van stromen, praktische en bruikbare oefeningen. Ook voor in het dagelijks leven! En het uitwisselen van je ervaringen met andere cursisten.”

Door je chakra’s bewust te onderzoeken ontdek je belangrijke dingen over jezelf

  • het vierde, je hart chakra, bevat informatie over wat jij beleeft op het gebied van liefde en genegenheid, voor jezelf en voor anderen

  • bij het vijfde chakra ga je kijken naar je ervaringen in de communicatie met jezelf. Durf jij uit te spreken wat je voelt?

  • het proces dat hoort bij het zesde chakra gaat over jouw eigen inzichten en de ruimte die je daaraan geeft.

  • bij het zevende chakra ontdek je meer over je eigen weten en autonomie.

Het pad van Intuïtieve Ontwikkeling, waarbij je steeds meer leert luisteren naar en vertrouwen op je intuitie als innerlijke kompas, is een blijvend en oneindig leerproces. Het vraagt moed, geduld, vertrouwen en heel veel liefde en genegenheid. Hoe meer je ermee doet, experimenteert en ervaart dat het werkt, des te sterker wordt het vertrouwen in je heldere weten.

"De metaforen en uitleg die de leraar gebruikt in de lessen zijn zeer praktisch en levensecht en dus meteen toe te passen in de wereld om je heen."

Maaike vertelt wat het haar brengt
00:00 / 00:31
voelen is eigenlijk waarnemen
00:00 / 00:42

beluister hier de ervaringen van cursisten

werken met energie geeft betekenis
00:00 / 00:18
hoe je echt bij jezelf blijft
00:00 / 01:10
energiegereedschap levert meer regie op
00:00 / 01:33

Alles wat je moet weten als je les bij ons volgt over lesgeld, betaling, locaties, routes, annulering, inschrijfprocedure en nog meer

Inschrijven voor Basiscursus 3

Inschrijven
bottom of page