top of page

Het was heerlijk om deze cursus in compacte tijd  en op bijzonder(e) mooie plekken buiten te doen. Geníeten!  
Soms best even intensief, maar ik vind dat prettiger dan wekelijkse lessen.

 

Zaterdag Het belooft een zeer warme week week te worden met temperaturen boven de 30 graden waarin we een nieuwe wereld gaan verkennen, de innerlijke wereld waarin verbeelden je zomaar tot inzichten kan brengen. Het ontwikkelen van je Intuïtie waarbij het analytisch vermogen een standje lager gezet wordt.

De oefeningen doen we ’s middags aan de rand van bloeiende heide in de schaduw van de bomen.

Zondag Verkennen we het bos in de heuvels rondom Nijmegen. We lopen  en stijgen en klimmen met het equivalent van 100 trappen. Bij een heerlijk helder stromend beekje, onder bladerdaken van grote beuken. Op weg naar het pannenkoekenhuis komen we langs de Heksenpoeltjes waar naar verluidt heksen verdronken zijn in duistere tijden. Bezweet en voldaan bestellen  we een  drankje op het terras want het is tenslotte vakantie!

Door-de-week Treffen we elkaar ’s avonds op strandjes langs de Waal en doen ons energiewerk . Genieten van de ondergaande zon en het nabij zijn van de wilde paarden. Ons lichaam houden we goed wakker door soms lekker onze voeten te koelen in het stromende Waalwater, even kort vrij te dansen of een uitwisseling van massage.

Het laatste weekend Genieten we in een theetuin van lekkers. Aan de Waal moeten we hard moeten lachen omdat in de loeiende wind  de leraar nauwelijks te verstaan is. En midden in Nijmegen op het Valkhof ervaren we hoe we onze intuïtieve vermogens nu al in ons voordeel kunnen laten werken. 
Zondagmiddag maken we de cirkel rond van deze heerlijke intensieve week. Impressie zomerweek 2020.

Een compacte cursus op binnen en buitenlocaties rond Nijmegen

10:30 – 16:30 | zaterdag 20 augustus

10:30 – 16:30 | zondag 21 augustus

 

19:30 – 22:00 | dinsdag 23 augustus

19:30 – 22:00 | woensdag 24 augustus

19:30 – 22:00 | donderdag 25 augustus

 

10:30 – 16:30 | zaterdag 27 augustus

10:30 – 16:30 | zondag 28 augustus

 

Wat je leert in de cursus intuïtieve vaardigheden lees je hier
 

Overnachten

Nijmegen en omgeving is omgeven door natuurgebieden als:  de  Ooijpolder, Heerlijkheid Beek, het Reichswald en de Duivelsberg.  En wat te denken van de strandjes aan de Waal of een duik in het Wylermeer? Op loop- en fietsafstand zit je zo in het groen en ben je gegarandeerd van rust.

 

Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden in de buurt voor tarieven tussen €17,50 en €75,– per persoon per nacht. Als je wilt kunnen we je een lijstje van mogelijkheden sturen, zodat jij de overnachting kunt kiezen die bij je past.

 

ZOMERWEEK!

Intuïtie

OP BIJZONDERE BUITENLOCATIES IN EN OM NIJMEGEN

zaterdag 20 t/m zondag 28 augustus 2022

De cursus gaat grotendeels over voelen en ervaren. Ik persoonlijk zou graag meer theorie willen horen, willen weten. Maar dat is het nu juist. Waarschijnlijk weet ik alles al, maar mijn hoofd wil ook mee doen……… En ik weet dat ik het voelen aandacht mag schenken, daar ben ik naar op zoek, dat mag ik verder ontwikkelen.
Dat, wat ik aandacht schenk, groeit. 

Inschrijven voor Basiscursus 1

Inschrijven
Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
bottom of page