Wil je weten of een intuïtief traject iets is voor jou?

Ben jij:

  • (hoog) gevoelig, voel je stemmingen ( van anderen) aan? Wil je leren je gevoeligheid te hanteren als een competentie in plaats van een last?
  • een piekeraar, wil je ontdekken hoe het is om je aandacht te kunnen focussen, te kunnen voelen en je hoofd met rust te kunnen laten?
  • therapeut, coach, groepsleider of anderszins met mensen aan het werk en wil je weten hoe niet leegloopt en  tegelijkertijd wel helemaal aanwezig bent voor de ander?
  • toe aan een boost voor je persoonlijke ontwikkeling en wil je je bezighouden met wat er werkelijk toe doet in jou leven door zelfreflectie 2.0 toe te passen?
  • manager, leidinggevende of directeur en wil je meesterschap ontwikkelen in leidinggeven of op een andere manier leren kijken naar jouw organisatie of bedrijf?
  • dertiger of veertiger en worstel je met keuzestress? Wil je  af van de keuzestress en leren om in vrijheid keuzes te maken die bij jou en je leven passen.
  • iemand die met (meer) zelfvertrouwen in het leven wilt staan?
  • op zoek naar hoe je vanuit je hart kunt leven?
  • nieuws- en leergierig hoe het werkt met intuïtie & energie?

 

Ik ben (hoog) gevoelig
Waarnemen en communiceren doen we in de huidige wereld door te kijken, luisteren, aan te raken, ruiken en te proeven. Als je (hoog) gevoelig bent neem je als vanzelf subtiel waar, dat wat niet met je fysieke zintuigen kan worden waargenomen. Anders gezegd: je neemt energie waar.
Met je innerlijke zintuigen stem je automatisch af op de ander en je omgeving. Wanneer je een ruimte binnenkomt weet je direct welke stemming er hangt. Wanneer je in contact met anderen bent voel je emoties aan. Omdat niemand je heeft leren omgaan met deze kwaliteit heb je er last van. Je ervaart snel een teveel aan prikkels, wordt moe, neemt stemmingen over, raakt uit je evenwicht, voelt je kwetsbaar of ervaart angst en onveiligheid. Door bewust subtiel te gaan leren waarnemen kun je zelf de regie pakken. Bij Intuïtief Traject zijn we expert in subtiel waarnemen. En heb je je gevoeligheid eenmaal leren hanteren dan ontstaan er nieuwe mogelijkheden en heb je toegang tot een extra dimensie in je leven. Hoewel werken met intuïtie niet bedoeld is als therapie, wordt het vaak wel als therapeutisch werkend ervaren.

Ik weet dat ik pieker en verlang naar rust in mijn hoofd en om te gaan voelen
Piekeren is zoiets als de verkeerde kant op fantaseren. Kun jij je hoofd niet stilzetten en het gaat met jou aan de haal? Het is simpel gezegd om je hoofd met rust te laten maar dat is wel hoe het werkt. Want gedoe is pas gedoe als jij er gedoe van maakt. Hoe je dat doet, uit je hoofd komen? Door je aandacht weg te halen bij het gedoe. Wanneer je je aandacht op je lichaam of je ademhaling focust, is het ontspannende effect direct merkbaar. Door dit elke keer weer opnieuw te doen, train je jezelf in het focussen op datgene waar jij je aandacht aan wenst te schenken. En dan wordt het interessant! Dan heb je namelijk toegang tot jouw innerlijke wereld. Daar waar een schat aan persoonlijke informatie is opgeslagen en waar je met behulp van andere technieken aan het werk kunt. Een van die technieken is het verbeelden, daarmee beland je rechtstreeks in jouw binnenwereld.

Ik gun mezelf een inspiratieboost
“Aarzel niet de inventaris van je leven op te maken en je conclusies te trekken, aarzel niet te veranderen” (Ervin Laszlo). Je bent al bekend met meditatie, mindfulness of yoga en een zelfbewust mens. En op zoek naar meer gereedschap, integratiemogelijkheden, een bedding waar alles samen komt.
Je hebt allerlei soorten cursussen gedaan en wil nu echt de diepte in!  Door je in je wondere binnenwereld te begeven komt je in contact met nieuwe informatie.  Een soort zelfreflectie 2.0. Je wordt bewust van je eigen energie en kunt onbenut potentieel in jezelf aanboren.  Het helpt je om met plezier en humor jezelf te ontplooien in alles wat je bent en de weg te blijven vinden in jouw leven. Bovendien kun je in de opleiding leren om anderen op weg te helpen.

Ik ervaar keuzestress
Als kiezen een ding is geworden is jouw leven en je het anders wilt gaan doen dan weet je ook dat meer van hetzelfde vaak niet helpt! Bij het maken van keuzes die waarde en betekenis voor jou hebben kom je er niet uit met je verstand. Je pijnigt je hersens, googelt en  piekert erop los, hebt je lijstjes met argumenten al binnenstebuiten gekeerd en voert nogmaals een inspirerende gesprek met vrienden. En toch twijfel je, stel je uit of ontdek je dat je foute keuzes maakt, soms steeds opnieuw.
Keuzes die kloppen voor jou, maak je door je intuïtie te gebruiken. De antwoorden op jouw vragen liggen eenvoudig binnen je bereik. Je weet namelijk meer dan je denkt! We zijn echter niet gewend om onze ratio en intuïtie als een slimme mix te laten samenwerken.
Hoe eenvoudig is het  om keuzes te maken die kloppen voor jou! Want laten we eerlijk zijn, ergens weet je wel wat je wil. Maar hoe lastig kan het zijn om dat voor elkaar te krijgen! Dat is geen kunstje dat je in een uurtje leert.  Het begint bij  bewustwording. Hoe maak jij eigenlijk jouw keuzes?  Vanuit je hoofd, je hart? Met de hete adem van anderen in je nek? Familie, vrienden, collega’s. Vanuit schuldgevoel of prestatiedrang? Ben je bij voorbaat al bang voor de consequenties van je keus? Ga je meteen voorwaarden stellen? Doe je lekker nonchalant of ga je er helemaal voor

Ik wil gewoon  weten hoe het werkt met intuïtie & energie
Alles is in essentie energie en heeft een eigen trillingsfrequentie. Zo is je lichaam tot vaste materie geworden energie waarmee jij uitdrukking geeft aan wie jij in wezen bent. Je bent niet alleen je lichaam en je weet meer dan jij kunt bedenken met je hoofd. Authentieke en essentiële informatie over jezelf draag je bij je. Innerlijk weet je wat jij nodig hebt op dit punt in jouw leven om weer in balans te komen of om de volgende stap te zetten. Om heel te worden, om vitaliteit en creativiteit te kunnen ervaren door met je levensstroom samen te vallen. Zodat jij jezelf op aarde werkelijk kunt verwezenlijken.

terug naar home

Lessen en readingen op onze locaties in Nijmegen worden gegeven met inachtneming van de regels zoals die er nu zijn.

Kun je niet komen vanwege een verkoudheid of klachten laat het ons weten. Wij zorgen ervoor dat je de les of reading online thuis kunt volgen.

Je kunt bij ons de cursus Intuïtieve vaardigheden  ook online volgen met een lesdag op locatie bij de start en aan het eind.