Wat kan je verwachten?

Ik vraag mij af of een cursus iets voor mij is

• Ik wil mij bezighouden met dat wat er wérkelijk toe doet in mijn leven en het meer in overeenstemming brengen met mijn diepste verlangens
• Ik ben een zeer gevoelig persoon en heb daar regelmatig last van. Ik voel stemmingen van anderen aan en vraag me dan af of het mijn emoties zijn of die van hen. Ik wil leren de gevoeligheid ‘aan’ en ‘uit’ te zetten.
• Ik wil evenveel gaan vertrouwen op mijn heldere ingevingen als op mijn verstand. Eigenlijk wil ik niet zoveel denken maar ook voelen en rust kunnen ervaren.
• Ik wil weten hoe het komt dat degene waaraan ik zit te denken op hetzelfde moment opbelt.
• Ik wil ontdekken wat je kunt doen met je aandacht in het NU, ik wil leren mijn aandacht te focussen.
• Ik weet dat er meer van mij in mij aanwezig is , ik wil meer in mijn eigen kracht staan en mijn talenten en kwaliteiten benutten.
• Ik wil alles uit het leven halen en ervaar keuzestress, ik wil leren keuzes te maken die bij mij en in mijn leven passen.
• Ik kan wel een boost gebruiken voor mijn persoonlijke ontwikkeling
• Ik wil het heft in eigen hand nemen en richting en betekenis geven aan mijn leven; niet alleen dromen maar ook doen, mijn eigen koers varen.

Ik volg een cursus en wil graag de oefeningen op papier hebben
Alles wat we bij Intuïtief Traject doen is gebaseerd op het uitbreiden van je bewustzijn door te leren ervaren in je lichaam. Voel maar wat er gebeurt nu je deze tekst leest. Je probeert het te begrijpen, met je hoofd. Daarmee is het een idee, wordt het een gedachte,je blijft jezelf van alles afvragen. Intuïtie ontwikkelen betekent, gaan vertrouwen op je innerlijk weten.  Wanneer je gewend bent om houvast te zoeken in de oefeningen op papier ontneem je jezelf een kans om helder met jezelf te communiceren, je maakt jezelf afhankelijk. De weg er naar toe, is de weg naar binnen. Waarnemen met je innerlijke zintuigen is een kwestie van doen! Jouw ervaringen brengen je daar waar je wil zijn.