Over Intuitief Traject

” Jou laten ervaren dat je een bron van weten in je hebt.  Dat je door bewust te zíjn, te kíezen en te handelen in de steeds veranderende communicatie met jezelf , de ander en de wereld, vormgeeft aan jouw leven. Dat je je kunt verwonderen en plezier ervaart in dit grote avontuur .”

Dat vraagt van je om jezelf en je ervaringen te onderzoeken. Om in verbinding te gaan met jezelf; met de kern van wie je bent, wat jou beweegt en belemmert. Je leert je intuïtie gebruiken als innerlijk kompas door je intuïtieve vaardigheden verder te ontplooien.

Wilco Boekhorst en Marjet Verwer geven inhoud en vorm aan de organisatie en de lessen.

Iets voor jou?
Je hebt je les in een groep waar wordt gewerkt met: aandacht training; de kracht van verbeelding; energie- en lichaamswerk zoals  spel, beweging en eenvoudige massagevormen.

“Zo fijn om uit mijn ‘ratio-hoofd’ en naar mijn innerlijke gevoel en weten te kunnen gaan. Daar hoef ik niet op de omgeving te letten, mijn woorden af te wegen of naar de mening van anderen te luisteren.meer ervaringen lezen van cursisten

Heb je elders een vergelijkbare opleiding  gevolgd dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden om in te stromen.

Nieuwsgierig naar ons team?
Je krijgt les van een leraar die zelf  een meerjarige intensieve opleiding tot healer & reader achter de rug heeft. Klik op de naam als je meer wilt lezen.

Marjet Verwer, Wilco Boekhorst,  Irene Klein-Ikkink, Joke Klein-Ikkink , Marion Heijmans, Catharina Janssen, Heleen Zonnenberg, Harry Lasschuyt.

Geschiedenis
Deze methode van intuïtieve ontwikkeling is ontstaan in Berkeley te Californië in de jaren ’70. Lewis Bostwick ontwikkelde een heldere, voor westerse mensen toegankelijke, leermethode.
Mary Denaro, Martin McCuskey , Janneke Schriek  en Linda Keen hebben intuïtieve ontwikkeling begin jaren ‘80 naar  Nederland gebracht. Intuïtief Traject, komt hieruit voort en is in 2003 opgericht door Popke Brekhof en Wilma Verzijl.

Wij zijn  geregistreerd in het Centraal Register Kortberoepsonderwijs en daardoor vrijgesteld van het berekenen van BTW.

CRKBO_Instelling logo