Reading en healing

Healing en reading zijn krachtige middelen voor reflectie, inspiratie en groei.

Alles is energie: het is in je, om je en door je heen. Alles wat je vasthoudt, denkt, voelt, ruikt en hoort is energie in beweging. Bij een healing wordt energie die vastzit in beweging gebracht zodat ervaringen een plek kunnen krijgen die op dat moment passend is. Dat wordt gedaan door  de healer die op wezensniveau met jou  communiceert  wat het nodig heeft om je eigen energiestroom vrij te maken. Dat wat troebel is wordt dan verhelderd en waar onbalans is kan weer evenwicht ontstaan. Oude energie wordt losgelaten waardoor nieuwe levensruimte vrijkomt en je meer in harmonie met bezieling en vanuit mogelijkheden kunt functioneren.
Wil je een healing ervaren? Cursisten, die de healingopleiding volgen, verzorgen healingen, onder supervisie van een leraar.

Healing ontvangen | Nijmegen | Healingavonden & Open Dagen | zie hier voor data
Lange Vierhout – Planetenstraat 30


Een reading is een innerlijke communicatie met je wezen, je kern. De reader  kijkt in de reading naar wat je werkelijk beweegt, waar je passie zit, wat je daarin aan het ervaren bent en geeft daar woorden aan. Het helpt jou, inzicht te krijgen in jouw processen en laat je zien van waaruit je dingen doet of laat zodat je je eigen keuzes kunt maken. Je kunt oude patronen loslaten, veranderen wat je wilt veranderen en zo meer ruimte creëren voor je eigen unieke manier van zijn. Om je ervaringen een plek te geven op een manier die op dat moment bij je past wordt vaak afgesloten met een healing .

Ben je nieuwsgierig?  Onze studenten geven je, onder supervisie van een leraar, een algemene reading: na het lezen van de roos – een algemeen beeld over wat je aan het beleven bent- worden vervolgens  je aura en chakra’s gelezen. Lees hoe anderen het vonden.

Heb je  een bepaalde levensvraag? Bijvoorbeeld over werk, wonen, kinderen, relatie, familie of gezondheid? Dan is een thema reading iets voor jou. De studenten van de readervervolgopleiding kijken tijdens deze reading naar een thema uit jouw leven. Je kunt hier een vraag over stellen.

Reading ontvangen | Nijmegen  | algemeen € 25, –  en thema € 30,- | zie hier voor data
Lange Vierhout – Planetenstraat 30