Reading en healing

Een reading is een innerlijke communicatie met je wezen, je kern. Tijdens een reading kijkt de reader naar wat je werkelijk beweegt, waar je passie zit en wat je daarin aan het ervaren bent. Een reading helpt je inzicht te krijgen in jouw processen. Het laat je zien van waaruit je dingen doet of laat. Dit inzicht helpt je bij het maken van je eigen keuzes. Je kunt oude patronen loslaten, veranderen wat je wilt veranderen en zo meer ruimte creëren voor je eigen unieke manier van zijn.

Het kan zijn dat je tijdens of na een reading een healing ontvangt. Energie in je lichaam kun je voelen, maar niet concreet waarnemen. Je kunt bijvoorbeeld voelen dat je ‘vol energie stroomt’, of dat je ‘minder goed in je vel zit’. Wat je beleeft in je leven heeft invloed op hoe je je voelt. Soms lukt het om je ervaringen al snel te verwerken en een plek te geven. Soms lukt dat niet zo goed. Een healing helpt je om je ervaringen een plek te geven op een manier die op dat moment bij je past. Hierdoor kun je meer in harmonie met je bezieling en mogelijkheden functioneren.

Zit je met een bepaalde levensvraag?
Een vraag bijvoorbeeld over werk, wonen, kinderen, relatie, familie of gezondheid? Dan is een thema reading iets voor jou.

Praktische informatie
De studenten van onze opleidingen verzorgen de readingen op het centrum in Nijmegen en vinden  plaats op donderdagavond. Af en toe ook op zondagmiddag. Het is noodzakelijk om  te reserveren.

  • Donderdagavond start om 20.00 uur, aanwezig zijn om 19.45 uur
  • Zondagmiddag start om 14.30, aanwezig zijn om 14.15 uur
  • Duur 1,5 tot 2 uur
  • Kosten algemene reading € 25,- / thema reading € 30,-
  • De reading kan worden opgenomen, je ontvangt dan naderhand per mail een digitale opname. Opname van de reading op kost cd  € 5,-.    Je mag de reading ook zelf opnemen.
  • Aanmelden kan  via  info@intuitieftraject.nl of door je naam op te schrijven op het planbord in ons cursuscentrum

Op onderstaande data  in 2019 kun je terecht voor een reading:

Januari                17  24  31
Februari               7  14  28
Maart                   21
April                     4 18
Mei                       2 9 16 23
Juni                      13  27
Juli                        4

 

Algemene reading

De algemene reading noemen we ook wel een roos-, aura- en chakra reading. Na het lezen van de roos (een algemeen beeld over wat je aan het beleven bent) wordt je aura, je energieveld om je heen, gelezen. Daarna maak je een reis door je chakra’s. De reading wordt meestal afgesloten met een healing.

Voor iedereen die kennis wil maken met wat een reading is en nieuwsgierig is naar zijn/haar groei, ontwikkeling.

 

Reading op thema

De studenten van de Readervervolgopleiding kijken tijdens deze reading naar een thema uit jouw leven. Je kunt hier een vraag over stellen. De reading wordt afgesloten met een healing.

 

Reading voor vrouwen door vrouwen

De studenten van Vrouwenstudies geven jou een reading, healing en massage.
De reading en healing zijn gericht op thema’s die te maken hebben met vrouw-zijn. De avond wordt afgesloten met een massage. Hiervoor moet je wel zelf twee badlakens meenemen. De reading voor vrouwen door vrouwen vindt op de donderdagavond plaats.
Vooraf opgeven is noodzakelijk. Zo kunnen wij een plekje voor je reserveren.

N.B. Deze readingen worden alleen gegeven tijdens een opleidingsjaar Vrouwenstudies.

Geboorte, leven en dood reading

Studenten van de opleiding Geboorte, leven en dood geven deze themareadingen. Je krijgt  readingen op dit thema aangereikt, maar je kunt ook zelf met een vraag over een van deze thema’s komen.

N.B. Deze readingen worden alleen gegeven tijdens een opleidingsjaar Geboorte, leven en dood.