ZOMERWEEK! 2022 – Intuïtieve vaardigheden

Je intuïtie kun je bewust gebruiken om intelligente antwoorden, oplossingen en inspiratie voor dagelijkse vraagstukken te vinden.

De meeste mensen gebruiken hun intuïtie onbewust. Het overkomt ze. Het overkomt jou ook.
Je denkt aan iemand en de ander belt; je komt ergens en je voelt dat er iets aan de hand is, je weet opeens heel helder hoe iets in elkaar zit, je ziet de oplossing van een probleem, je weet dat je iets moet doen of laten, al weet je echt niet waarom of je voelt de pijn en emoties die de ander voelt.

Allemaal vormen van heldere communicatie met jezelf, met de ander of met het andere waar je onbewust aan voorbij gaat. Helder betekent dat er niets tussen komt wat de communicatie troebel maakt, kleurt of vertekent, als je niet gehinderd wordt door oordeel, angsten, voorwaarden en allerlei ideeën (roze en andere brillen). Een neutrale, onthechte manier om te kijken waarbij je verschillende perspectieven ziet en niet alleen die van jou. Op zich een heel simpel gegeven maar er is veel waardoor onze communicatie niet helder is.

In de ZOMERWEEK! volg je de lessen van de eerste cursus van de basisopleiding.

Helder waarnemen en communiceren met jezelf en met anderen
Daar waar je aandacht naar toe gaat volgt energie.
“Zo fijn om uít mijn ratio-hoofd en naar mijn innerlijke gevoel en weten te kunnen gaan! Daar hoef ik niet op de omgeving te letten, mijn woorden af te wegen of naar de mening van anderen te luisteren”.
Je leert om met je aandacht en energie écht bij jezelf en in het moment te zijn en je eigen energie verzamelen en helder te houden

Een eenvoudige, bruikbare, blijvend inspirerende toolbox voor energetische communicatie
” Elke week weer ga ik naar huis met zoveel bruikbare info die ik eigenlijk heel gemakkelijk kan toepassen. Ik hoef niet in boeken te duiken, krijg geen toets of ik het wel goed genoeg doe. Ik hoef me alleen met momenten meer bewust te zijn van wat ik voel en wat ik daarmee kan doen of laten.”

Bewust(er) worden van je eigen energie, je grenzen en wie of wat van invloed is op jou 
“Nu ik weet hoe ik onderscheid kan maken tussen de energie van mezelf en die van de ander, ervaar ik minder frustratie. Vooral in contact met anderen. Ik had echt een aantal vriendinnen waarvan ik twijfelde of ik de vriendschap nog zag zitten. Soms kwam ik namelijk stik chagrijnig thuis door wat ik als zwaarte zou omschrijven. Nu ik mijn eigen energie beter herken, me bewust ben van het effect van de energie van anderen op mij en weet hoe ik daarmee om kan gaan voel ik veel meer acceptatie voor de ander.”

Energie leren stromen en je waarnemingsvermogen vergroten
Bewust stromen van energie zorgt er voor dat je energiekanalen schoner worden, je opnamecapaciteit van energie en je gevoeligheid worden vergroot omdat je oude ervaringen kunt opruimen.
De energie van overlevingsstrategieën leer je herkennen om los te laten wat niet meer bij je past en meer vrijheid voor jezelf creëren.
“Dagelijks grond ik me, durf meer te voelen en kan dichter bij mezelf blijven zodat ik me niet laat beïnvloeden door wat anderen willen of vinden maar wat ik zelf wil. Ik ervaar meer bestaansrecht en zelfvertrouwen. Mijn dagelijks leven een stuk makkelijker en rustiger geworden. Wonderlijk brengt elke les een actueel aandachtspunt waar ik mee bezig ben  en soms ook gewoon worstel. ”
Je ontwikkelt een ruimer bewustzijn en toegang tot jouw bron dat je als  innerlijke kompas kunt gebruiken in jouw leven naast je verstand.

VAKANTIE &  CURSUS & LEKKER  BUITEN ZIJN

“Het was heerlijk om deze cursus in compacte tijd  en op bijzonder(e) mooie buitenplekken buiten te doen. Geníeten!  Soms best even intensief, maar ik vind dat prettiger dan wekelijkse lessen.” 

“Het bij-de-les-blijven was op een bepaalde dag door het geluid van de echt harde wind wel moeilijker; dat maakte  het naast een waardevolle ervaring ook inspannend.”

“De cursus gaat grotendeels over voelen en ervaren. Ik persoonlijk zou graag meer theorie willen horen, willen weten. Maar dat is het nu juist. Waarschijnlijk weet ik alles al, maar mijn hoofd wil ook mee doen……… En ik weet dat ik het voelen aandacht mag schenken, daar ben ik naar op zoek, dat mag ik verder ontwikkelen. Dat waar ik aandacht aan geef, energie geef, groeit. Dus ook nu weer rustig doorgaan en vertrouwen.”

Lees hier of een cursus iets voor jou is

Cursus Intuïtieve vaardigheden | binnen & buitenlocaties |11 lessen  | € 357,50
10:30 – 16:30 | zaterdag 20 augustus
10:30 – 16:30 | zondag 21 augustus

19:30 – 22:00 | dinsdag 23 augustus
19:30 – 22:00 | woensdag 24 augustus
19:30 – 22:00 | donderdag 25 augustus

10:30 – 16:30 | zaterdag 27 augustus
10:30 – 16:30 | zondag 28 augustus

Lees verder voor een impressie van de WEEK! in de zomer 2020

Overnachten
Nijmegen en omgeving is omgeven door natuurgebieden als:  de  Ooijpolder, Heerlijkheid Beek, het Reichswald ,  en de Duivelsberg.  En wat te denken van de strandjes aan de Waal of een duik in het Wylermeer? Op loop- en fietsafstand zit je zo in het groen en ben je gegarandeerd van rust.

Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden in de buurt voor tarieven tussen €17,50 en €75,– per persoon per nacht. Als je wilt kunnen we je een lijstje van mogelijkheden sturen, zodat jij de overnachting kunt kiezen die bij je past.