Workshop

Naast de cursussen bieden we ook regelmatig workshops aan. Soms is het een enkele les, soms een paar.
Schrijf je in voor de workshop die jou aanspreekt. Dat kan tot een week van te voren.
Houd voor het actuele aanbod onze website in de gaten.

Levenskracht

Zin om weer eens een avondje op stroom te komen en in contact te zijn met wat er in jou leeft? Wist je dat emoties beweging brengen in jouw levenskracht? Je lichaam spreekt de taal van emoties. Zo kun je een brok in je keel hebben, een knoop in je maag en kun je van je hart een moordkuil maken. Wil je nu eens niet serieus en ingewikkeld doen over emoties of je hoofd erover breken? Een emotie duurt in werkelijkheid namelijk 5 minuten. Het spelen van emoties is een levendig, verrassend, plezierig en bevrijdend spel. Het schept ruimte waarin vastzittende emoties kunnen oplossen.

Kom je meedoen?

Leslocatie
Kasteellaan 14
5855 AE Well

Lestijden
Woensdag 15 november 2017
19.30- 22.00
Kosten  € 30,-

Intuitie & werk

Je intuïtie is niet iets wat je thuis laat als je aan het werk gaat. Sterker nog, je kunt je intuïtie juist heel goed gebruiken in een zakelijk context. Zoals kansen en onjuistheden aanvoelen, beslissen met je hart, creativiteit aanboren, écht overeind blijven in een pittig overleg en een bijzondere klant of collega niet mee naar huis nemen.

Alles wat je tot nu toe hebt geleerd is bruikbaar. Leer je energiegereedschap toe te passen in je werk! Je krijgt praktische & persoonlijke tips en er is ruimte om een casus in te brengen.

Te volgen na basiscursus 1.

Bodytalk

Je lijf heeft je heel wat te vertellen! Ga jij wel eens in gesprek met je lichaam? Huh..!? Je vraagt je af waar dat voor nodig is? Extra vitamientjes en nog een rondje trainen zijn natuurlijk goed voor je lijf. Gezond, fit en vitaal blijven. Beweeg en sport je voldoende? Dan ben je goed bezig! Verzorg je daarom je lijf goed?

In de workshop Bodytalk kun je kennismaken met de wijsheid van je lijf.Elk lichaamsdeel, litteken en  elke lachlijn heeft een unieke geschiedenis. Je komt met dat verhaal in contact met behulp van je intuïtieve vermogens. Je wordt je bewust van de psychologische invloeden van jou lichaam op je gezondheid.

Voor iedereen die mee wil doen!