Workshop

Naast de cursussen bieden we ook regelmatig workshops aan. Soms is het een enkele les, soms een paar.
Schrijf je in voor de workshop die jou aanspreekt. Dat kan tot een week van te voren.
Houd voor het actuele aanbod onze website in de gaten.

Vrouwenmiddag

Hoe fijn is het om even alleen met vrouwen bij elkaar te komen. Samen stromen, vrouwelijke gronding, voelen hoe het is om vrouw te zijn en hoe leuk dat is. En het lichaam krijgt ook uitgebreid de aandacht. Kortom een vrouwenmiddag!

Leslocatie
Planetenstraat 30
6543 VZ Nijmegen

Lestijden
17 november
14.00 – 16.30 uur
Kosten € 32,50
Na basiscursus 1

Na basiscursus 1

Frisse blik op je praktijk / bedrijf

Ben jij er aan toe om nieuwe energie vrij te maken, wil je aanpakken, je praktijk/ bedrijf écht neerzetten? Door de oefeningen in les 1  kun je een frisse blik werpen op de fase waar je nu in zit; ontdekken of jij on purpose bent en hoe je kunt bewegen in de richting die van daaruit bij je past. In les 2 ga je die nieuwe energie op een concrete manier vormgeven en ondersteunen met een creatieve boost, Je maakt een soul collagekaart; eerst knippen en plakken en daarna de beelden die jij creëert laten spreken.

Leslocatie
Planetenstraat 30
6543 VZ Nijmegen

Lestijden
19.30 – 22.00 uur

Na de basisopleiding (1,2,3) met een eigen praktijk/bedrijf of je nu coach of metaalbewerker bent

Levenskracht

Zin om weer eens een avondje op stroom te komen en in contact te zijn met wat er in jou leeft? Wist je dat emoties beweging brengen in jouw levenskracht? Je lichaam spreekt de taal van emoties. Zo kun je een brok in je keel hebben, een knoop in je maag en kun je van je hart een moordkuil maken. Wil je nu eens niet serieus en ingewikkeld doen over emoties of je hoofd erover breken? Een emotie duurt in werkelijkheid namelijk 5 minuten. Het spelen van emoties is een levendig, verrassend, plezierig en bevrijdend spel. Het schept ruimte waarin vastzittende emoties kunnen oplossen.

Kom je meedoen?

Leslocatie

Lestijden
19.30- 22.00
Kosten  € 32,50

Intuitie & werk

Je intuïtie is niet iets wat je thuis laat als je aan het werk gaat. Sterker nog, je kunt je intuïtie juist heel goed gebruiken in een zakelijk context. Zoals kansen en onjuistheden aanvoelen, beslissen met je hart, creativiteit aanboren, écht overeind blijven in een pittig overleg en een bijzondere klant of collega niet mee naar huis nemen.

Alles wat je tot nu toe hebt geleerd is bruikbaar. Leer je energiegereedschap toe te passen in je werk! Je krijgt praktische & persoonlijke tips en er is ruimte om een casus in te brengen.

Te volgen na basiscursus 1.