Readingopleiding

healing

Readingopleiding

In de reading opleiding ga je op reis en neem je mee al jouw ervaringen tot nu toe. Je gaat voor twee jaar een avontuur aan met jezelf en je groepsgenoten. Je vervolgt jouw Intuïtief traject en gaat steeds meer je eigen koers varen. Wil jij ook leren om readingen te geven?

Wat leer je?
Aan de hand van het symbool van de roos leer je te lezen hoe iemand op dat moment in het leven op aarde staat.

 • je leert  om een roos, aura, chakra reading te geven: een heldere, neutrale en respectvolle communicatie met het wezen van de ander. Je leert de energie en informatie  van de ander waar te nemen en te verwoorden wat belangrijk is in diens leven.  Je biedt tijdens een reading de ander, door in heldere communicatie te zijn, de mogelijkheid om inzicht te krijgen in processen zonder dat je met oplossingen aan komt dragen.
 • je creëert meer vrijheid om vanuit je eigen heldere kern te communiceren met jezelf, de ander en de wereld. Dat doe je o.a door overtuigingen, oude ervaringen en emoties van jezelf aan te kijken. En door  nieuwe inzichten die je opdoet kun je jezelf bijstellen en veranderen.
 • je bewustzijn over wie je bent en je eigen leven groeit en er ontstaat steeds meer ruimte om vol in het leven te staan, dit bewust-zijn creëert helderheid en rust.

 

Praktisch

 • je hebt 90 lessen per lesjaar
 • je hebt les op dins- en donderdagavond  en 10 zondagen per lesjaar
 • je bent vrij in de schoolvakanties
 • op dinsdagavond heb je les met je groep, op donderdagavond oefen je in het het readen, eerst studiegenoten en later met gasten van buitenaf
 • je komt oefenen,onder begeleiding, in het readen tijdens de Open Dagen, proeflessen en andere activiteiten, minimaal 5 x per lesjaar
 • je hebt een  studieweekend op een bijzondere buitenlocatie in het tweede les jaar
 • lesgeld € 292,50 per maand gedurende 10 maanden per lesjaar. Wist je dat  de kosten voor  de readingopleiding fiscaal aftrekbaar kunnen zijn? Kijk hier voor meer informatie

 

Vooropleiding
Starten kun je na het volgen van:

 • de basisopleiding: Intuïtieve vaardigheden ( 1) en Beleef je chakra’s  (2&3)
 • de cursus Healing 1 & 2de cursus Healing
 • de cursus Vrouw of Man en energie 1.
  Studenten met een gelijkwaardige (voor)opleiding elders zijn welkom.
  Is jouw vooropleiding nog niet compleet? Overleg met ons over de mogelijkheden.

 

Toelating
Ben jij nieuwsgierig en wil je verder op avontuur  dan kun je je nu vrijblijvend aanmelden voor een check voor groep 12 van de readingopleiding.
Omdat het kriebelt…… om door te gaan of gewoon omdat je nieuwsgierig bent.
De check is een korte reading waarin gelezen wordt of er voor jou een JA is om te starten, dus of je er aan toe bent, voldoende vaardigheden hebt ontwikkeld en wat de opleiding je kan brengen.

De volgende readingopleiding (groep 12) start  dinsdag 16 april 2019
Heb je vragen over de opleiding, de inhoud of wil je weten of je aan deelname toe bent neem dan contact met ons op.

 

“De reading was  voor mij life-changing/saving. Ik dacht dat ik geen reading nodig had. Nou, nú begrijp ik pas welk effect een reading kan hebben op je hele bestaan. Dat een reading ook een megahealing kan zijn. Nog regelmatig laat ik tranen van opluchting. Dat het allemaal niet zo hárd hoeft te gaan. Dat ik het mezelf nu gun, vanuit mijn hart, om gewoon te ervaren. Even achterover leunen. Even niet zoeken.  Dat wist ik in mijn hoofd wel, maar nu voel ik het ook. En niet alleen voelen, maar ook verankerd zijn.”