Readingopleiding

Readingopleiding 13

Een traject waarin je leert readen en dat jou uitdaagt om iedere keer zonder oordeel, met een open blik en verwondering te kijken naar jezelf, de ander of de wereld om je heen.

Wat leer je?
Aan de hand van het symbool van de roos leer je te lezen hoe iemand op dat moment in het leven op aarde staat.

 • je leert  om een roos, aura, chakra reading te geven: een heldere, neutrale en respectvolle communicatie met het wezen van de ander. Je leert de energie en informatie  van de ander waar te nemen en te verwoorden wat belangrijk is in diens leven.  Je biedt tijdens een reading de ander, door in heldere communicatie te zijn, de mogelijkheid om inzicht te krijgen in processen zonder dat je met oplossingen aan komt dragen.
 • je creëert meer vrijheid om vanuit je eigen heldere kern te communiceren met jezelf, de ander en de wereld. Dat doe je o.a door overtuigingen, oude ervaringen en emoties van jezelf aan te kijken. En door  nieuwe inzichten die je opdoet kun je jezelf bijstellen en veranderen.
 • je bewustzijn over wie je bent en je eigen leven groeit en er ontstaat steeds meer ruimte om vol in het leven te staan, dit bewust-zijn creëert helderheid en rust.

Het is als een reis  waarin je op avontuur gaat met jezelf en je medestudenten waarin je leert om steeds meer je eigen koers te varen.

Praktisch

 • je hebt 90 lessen per lesjaar, verdeeld over 7 lesblokken
 • je hebt les op maandag- en donderdagavond  en 10 zondagen per lesjaar
 • je bent vrij in de schoolvakanties
 • op maandagavond heb je les met je groep, op donderdagavond oefen je in het het readen, eerst studiegenoten en later met gasten van buitenaf
 • je komt oefenen, onder begeleiding, in het readen tijdens de Open Dagen, proeflessen en andere activiteiten, minimaal 5 x per lesjaar
 • lesgeld € 243,75 per maand per lesjaar. Wist je dat  de kosten voor  de readingopleiding fiscaal aftrekbaar kunnen zijn? Kijk hier voor meer informatie


Vooropleiding

Starten kun je na het volgen van:

 • de basisopleiding: Intuïtieve vaardigheden ( 1) en Beleef je chakra’s  (2&3)
 • de cursus Healing 1 & 2de cursus Healing
 • de cursus Vrouw of Man en energie 1.
  Studenten met een gelijkwaardige (voor)opleiding elders zijn welkom.
  Is jouw vooropleiding nog niet compleet? Overleg met ons over de mogelijkheden.

 

Toelating
Heb je interesse? Voel je dat het idee van deelname iets met je doet: borrelt het, laat het je niet los, ben je nieuwsgierig of overweeg je om te starten, dan je kun je vrijblijvend aanmelden voor een check. Het is een  korte reading  waarin wordt gekeken wat de opleiding jou kan brengen en of deelname klopt.
De start van de volgende readingopleiding is op maandag 18 januari 2021

Heb je vragen over de opleiding, de inhoud of wil je weten of je aan deelname toe bent neem dan contact met ons op.

Reactie van een readee: “De reading was  voor mij life-changing/saving. Ik dacht dat ik geen reading nodig had. Nou, nú begrijp ik pas welk effect een reading kan hebben op je hele bestaan. Dat een reading ook een megahealing kan zijn. Nog regelmatig laat ik tranen van opluchting. Dat het allemaal niet zo hárd hoeft te gaan. Dat ik het mezelf nu gun, vanuit mijn hart, om gewoon te ervaren. Even achterover leunen. Even niet zoeken.  Dat wist ik in mijn hoofd wel, maar nu voel ik het ook. En niet alleen voelen, maar ook verankerd zijn.”