Readingopleiding

Meer halen uit intuïtieve ontwikkeling!
Professioneel en persoonlijk verder groeien

Je leert om een roos, aura, chakra reading te geven.
Een reading is een heldere, neutrale en respectvolle communicatie met het wezen van de ander. Je leert de energie en informatie  van de ander waar te nemen en te verwoorden wat belangrijk is in diens leven.

Om te leren  readen wordt je uitgedaagd om iedere keer weer zonder oordeel, met een open blik en verwondering te kijken naar en te communiceren met  jezelf, de ander of de wereld om je heen

Dit vraagt van je om jezelf en je ervaringen te onderzoeken. Om in contact te gaan met jezelf; met de kern van wie je bent, wat jou beweegt en belemmert.
Onze readingopleiding is zo’n ont-wikkelingstraject waarin je dat avontuur helemaal aangaat.

Door de heldere communicatie heeft de ander de mogelijkheid om inzicht te krijgen in eigen processen en kan daarin keuzes maken.

Impact maken door te raken
” Ik dacht dat ik geen reading nodig had. Nou, nú begrijp ik pas welk effect een reading kan hebben op je hele bestaan. Nog regelmatig laat ik tranen van opluchting. Dat het allemaal niet zo hárd hoeft te gaan. Dat ik het mezelf nu gun, vanuit mijn hart, om gewoon te ervaren. Even achterover leunen. Even niet zoeken.  Dat wist ik in mijn hoofd wel, maar nu voel ik het ook.”

Natuurlijk ga je botsen op overtuigingen, oude ervaringen en emoties van jezelf. Je kijkt deze processen aan en door nieuwe inzichten die je opdoet kun je jezelf bijstellen en veranderen. Je creëert zo meer vrijheid om vanuit je eigen heldere kern te communiceren met jezelf, de ander en de wereld. Je bewustzijn over wie je bent en je eigen leven groeit en er ontstaat steeds meer ruimte om vol in het leven te staan.

Vaardig worden in een ont-wikkelingstraject
Ik wist dat ik de readingopleiding wilde doen maar wist eigenlijk niet waar ik aan begon. Ik wist dat ik zou gaan leren lezen. De groeicheks die we bij de cursussen kregen vond ik altijd een soort van toveren, dat is wel heel spannend als je dat kunt dacht ik. En nu  na anderhalf jaar weet ik dat het veel meer is dan dat. Veel meer. Lezen is de helft en de andere helft is jezelf leren kennen. En ik dacht altijd, ik ken mezelf al. Heel goed. Ik weet alles al wel. En alles wat ik dacht te weten was opeens niet meer zo.

Op pad gaan en zijn is comfortabeler en logischer als je weet waar je naar op weg bent.
Oftewel, dat je weet wat je komt doen in dit leven op aarde.
Ontdek het in deze oefening “Wat was ik ook al weer van plan”

Borrelt het, laat het je niet los, ben je nieuwsgierig wat de opleiding jou kan brengen en of deelname klopt voor jou.
Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een check voor dit ontwikkelingstraject.

Het traject is verdeeld over 7 lesblokken. Je  les op  2 avonden per week  en 10 zondagen per lesjaar en bent vrij in de schoolvakanties.

Starten kun je na het volgen van: de basisopleiding; healing 1 & 2; vrouw/man & energie 1
Studenten met een gelijkwaardige (voor)opleiding elders zijn welkom.
Is jouw vooropleiding nog niet compleet? Overleg met ons over de mogelijkheden.

19 april 2022 is de start van een nieuwe readingopleiding.