Healingopleiding

Na de basisopleiding kun je verder met de Healingopleiding, die uit vier cursussen bestaat: Healing 1, Healing 2, Healing 3, Healing 4.

In de healing opleiding leer je dat je kunt vertrouwen op je eigen helende vermogen. Dit kun je, vanuit een helder punt in jezelf, voor jezelf en voor anderen gebruiken. Energie in je lichaam kun je ervaren, voelen, beleven, maar niet concreet waarnemen. Je kunt je bijvoorbeeld ‘vol energie voelen stromen’, of ‘minder goed in je vel’ voelen zitten. Als energie niet vrij kan stromen kunnen er blokkades ontstaan. Elk individu heeft zo zijn eigen verhaal, omdat we allemaal anders zijn.

Bij de healingopleiding leert de healer eerst contact te maken met de eigen energiestroom en met de helende energie die in hem of haar aanwezig is, hierop te vertrouwen en deze te gebruiken voor zichzelf. Bij een healing ondersteunt de healer het proces van de ander. De ander heeft zelf zijn of haar eigen helende energie waar contact mee gemaakt wordt. Dit gebeurt op zo‘n manier dat die persoon zijn of haar blokkades zelf eventueel los kan laten. Een healing ondersteunt de persoonlijke groei. Zowel van de ander als van de healer zelf.

Lees hier over over inschrijven, lesgeld en andere praktische informatie.

Healing 1

In de healing 1 leer je je intuïtie te gebruiken bij het geven van een healing. Dit vanuit een heldere communicatie in respect naar jezelf en de ander. Tijdens de opleiding leer je de basis van het geven van een healing aan jezelf en aan de ander. Je leert hoe het is om een healing te geven en te ontvangen op gronding, aura, chakra’s en energiekanalen. Je leert een healing geven zonder jouw oordeel, ideeën en adviezen over hoe het leven moet zijn.

Nijmegen | woensdag 19.30 – 22.00 | start 4 september 2019 

Healing 1

Nijmegen | zaterdag 10.30 – 16.30 | start 7 september 2019 | om de week

Healing 2

In healing 2 ga je de basis verstevigen. Je gaat het geleerde ook in de praktijk brengen door – onder begeleiding – zelfstandig healingen te geven aan mensen van buiten af en aan cursisten die gestart zijn met de basisblok. Je bent aan het einde van healing 2 in staat om zelfstandig healingen te geven.

Healing 3

In healing 3 leer je healing gericht te gebruiken voor het hormonale systeem en de levensprocessen die daarmee samenhangen.

Nijmegen | maandag 19.30 – 22.00 | start 2 september 2019 

Healing 4

In de healing 4 leer je de healing gericht te gebruiken voor het fysieke lichaam en de levensprocessen die daarmee samenhangen. Je werkt op de organen, huid, bloedsomloop en zenuwstelsel. Behalve een fysieke functie hebben zij eveneens een essentiële plek in je energetisch systeem.

Als je alle vier de healingcursussen  hebt gevolgd en praktijkervaring hebt opgedaan, dan heb je de healingopleiding afgerond en ontvang je een diploma.

Nijmegen | 19.30 – 22.00 |  2019