Geboorte, leven en dood

Geboorte, leven en dood

Zodra je geboren wordt, ben je al op weg naar je dood. Alles, maar dan ook alles wat eens geboren oftewel ontstaan is, zal ook weer vergaan. Leven en dood vormen een natuurlijke stroom van transformatie; een voort-durend proces van creëren, veranderen, afscheid nemen en  loslaten. Tot aan je dood, ben jij in staat om bewust, als wezen in een lichaam, ieder moment iets van je leven te maken.

De essentie van  je leven op aarde is dat je in staat bent om vanuit alle ervaringen die je er opdoet en alle mogelijkheden die het leven je biedt, je leven te blijven vormgeven. Zo kun je kijken naar je bereidheid en je keuze voor het leven, naar geboren worden en de doelen waarmee je op aarde bent gekomen. De pijn en de onvolmaaktheden van het leven  onder ogen zien en naar antwoorden zoeken in jezelf over hoe je er mee om kunt gaan.

De eindigheid van je huidige leven confronteert je met verlies en afscheid van onder andere gezondheid, baan, relatie, dierbaren en van je leven. Je kijkt natuurlijk niet uit naar je levenseinde maar hoe meer je je bewust wordt van het feit dat je eens zult sterven en de onvermijdelijke dood aanvaardt, hoe meer je in je leven kunt staan. Dat vraagt om het ontwikkelen van bewustzijn over je ( oude) ideeën en overtuigingen over de dood, lijden en rouw.

Wil je ten volle in jouw leven staan, alle mogelijkheden die het jou aanreikt ervaren? In deze vervolg opleiding verdiep je je in de thema’s geboorte, leven en dood in relatie tot jouw huidige leven. Door de inzichten die het je oplevert creëer je nieuwe levensruimte en herinner je eigen-wijsheid die je persoonlijk en professioneel kunt inzetten rondom geboorte en sterfte.
Natuurlijk ga je healingen en readingen op deze thema’s geven en train je daarin je vaardigheden.

Vooropleiding

Je kunt deelnemen als  je de readingvervolgopleiding hebt voltooid. Studenten met een

gelijkwaardige (voor)opleiding elders zijn welkom.

Volgende opleiding

Start later in 2019