Geboorte, leven en dood

Ga door naar start. Je leeft!

Met een eerste ademteug begint jouw aardse leven in jouw lichaam waarin je wordt geboren en waarvan je later ook weer afscheid neemt. Alles wat leeft op aarde ondergaat deze cyclus van geboorte, leven en dood.

De essentie van  je aardse leven
is dat je in staat bent om vanuit alle ervaringen die je er opdoet en alle mogelijkheden die het leven je biedt, je eigen leven te blijven vormgeven.
Om vol in je leven op aarde te kunnen staan onderzoek je in de les zowel de relatie met je fysieke als met je astrale lichaam. Je kijkt  naar je bereidheid en je keuze voor het leven, naar geboren worden en de doelen waarmee je op aarde bent gekomen.

Het besef van de eindigheid van je huidige leven
confronteert je met het gegeven van verlies en afscheid nemen. Van gezondheid, baan, relatie, dierbaren en uiteindelijk van je leven. Je ziet de pijn en de onvolmaaktheden van het leven onder ogen en kunt jezelf vrijmaken van angsten voor afscheid nemen, de dood, lijden, sterven en rouw.
Je gaat ontdekken welke  oude ideeën en overtuigingen hierover niet meer bij je passen anno nu.

Een JA naar leven is ook een JA naar doodgaan en omgekeerd. Door naar de processen rond  leven en dood te kijken creëer je ruimte voor het leven dat nu bij je past en ontstaat bewustzijn dat je in staat bent, ieder moment, iets van je leven te maken.

Zin in een traject waarin je doordringt tot de essentie van je bestaan?
Dat kan nu!   

In de opleiding Geboorte, leven en dood krijg je  daartoe het perspectief en de gelegenheid. Niet alleen halen we dieper weten over deze processen in onszelf naar boven, er is veel ruimte voor deprogrammatie en healing.
Naast de lessen gaan we zowel elkaar als readees van buitenaf lezen.

23 september 2021 – half december 2022
donderdagavond &  3 x zondag | 45  lessen |  € 1462,50 | na de readingvervolgopleiding

Studenten met een gelijkwaardige (voor)opleiding elders zijn welkom.