Basiscursus 1 zomerweek

Intuïtieve vaardigheden

Persoonlijke groei & vakantie vieren combineren? Een midweek,volledig lesprogramma, ook buiten. Een week waarin je jezelf nu eens even niet  door de omstandigheden laat leven maar  alle tijd en ruimte neemt voor persoonlijke groei. Een eerste stap waarbij  je je zelfbewustzijn  vergroot en gaat leren vertrouwen op je intuïtie als een innerlijk kompas.  Je leert  hoe je de balans tussen denken, voelen en weten kunt regisseren.

Wat staat er bovenaan op jouw Grote Boodschappenlijst, wat wil jíj dat er werkelijk toe doet in jouw leven? Aarzel jij om keuzes te maken? Word jij geleefd door de omstandigheden, ervaar je  regelmatig stress, spanning, gedoe in je leven en wil je daar verandering in aanbrengen? Je intuïtie helpt je als een innerlijk kompas om simpel, authentiek en plezierig te leven. Je gaat  ontdekken wat er werkelijk toe doet in jouw leven.

Kom je ook vakantie vieren?
Nijmegen en omgeving is omgeven door natuurgebieden als:  de  Ooijpolder, Heerlijkheid Beek, het Reichswald ,  en de Duivelsberg.  En wat te denken van de strandjes aan de Waal of een duik in het Wylermeer? Op loop- en fietsafstand zit je zo in het groen en ben je gegarandeerd van rust.

Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden in de buurt voor tarieven tussen €17,50 en €75,– per persoon per nacht. Als je wilt kunnen we je een lijstje van mogelijkheden sturen, zodat jij de overnachting kunt kiezen die bij je past.

Leslocatie
Planetenstraat 30
6543 VZ Nijmegen

Basiscursus 1 zomerweek