Basiscursus 3 – Beleef je bovenste chakra’s

In basiscursus 2 heb je geleerd om je eerste, tweede, derde en vierde chakra te voelen. Zodat je kunt waarnemen wat daar gebeurt, om los te laten wat je los wil laten en bij te stellen wat je bij wilt stellen. In basiscursus 3 gaan we hetzelfde doen, maar dan voor je bovenste chakra’s. Ook alles wat je in deze cursus doet, is gericht op jouw persoonlijke ervaring in dit moment. Door middel van visualisatie, meditatie, energiewerk, massage en beweging ga je jouw intuïtieve vaardigheden (verder) ontplooien.

Wat leer je?
In basiscursus 3 gaan we aan de slag met de informatie in je vierde, vijfde, zesde en zevende chakra en de levensthema’s die erbij horen. Door deze chakra’s bewust te onderzoeken ontdek je belangrijke dingen over jezelf:

  • Je vierde chakra is je hart chakra. Dit chakra bevat informatie over wat jij beleeft op het gebied van liefde en genegenheid, voor jezelf en voor anderen.
  • Bij het vijfde chakra ga je kijken naar je ervaringen in de communicatie met jezelf en Durf jij uit te spreken wat je voelt?
  • Het proces dat hoort bij het zesde chakra gaat over jouw eigen inzichten en de ruimte die je daaraan geeft.
  • Bij het zevende chakra ontdek je meer over je eigen weten en autonomie.

Je leert om je eigen chakra’s te voelen zodat je kunt vaststellen hoe het met je gesteld is. Je krijgt beter inzicht in wie je bent en waarom je doet wat je doet. Hierdoor kun je bewustere keuzes maken die bij je passen. Zo stem je meer af op jezelf en ben je minder makkelijk uit je evenwicht te raken. Tijdens het hele traject houd je contact met het plezier en de humor in jezelf! Om zo ruimte te creëren om te ervaren, zonder met jezelf in gevecht te gaan.

Lees hier over over inschrijven, lesgeld en andere praktische informatie.

Na het afronden van de 3 basiscursussen ontvang je een certificaat voor de basisopleiding intuïtieve ontwikkeling.

Mogelijkheden na de basisopleiding:

Lessen en readingen op onze locaties in Nijmegen worden gegeven met inachtneming van de regels zoals die er nu zijn.

Kun je niet komen vanwege een verkoudheid of klachten laat het ons weten. Wij zorgen ervoor dat je de les of reading online thuis kunt volgen.

Je kunt bij ons de cursus Intuïtieve vaardigheden  ook online volgen met een lesdag op locatie bij de start en aan het eind.