Basiscursus 3 – Beleef je bovenste chakra’s

In basiscursus 2 heb je geleerd om je eerste, tweede, derde en vierde chakra te voelen. Zodat je kunt waarnemen wat daar gebeurt, om los te laten wat je los wil laten en bij te stellen wat je bij wilt stellen. In basiscursus 3 gaan we hetzelfde doen, maar dan voor je bovenste chakra’s. Ook alles wat je in deze cursus doet, is gericht op jouw persoonlijke ervaring in dit moment. Door middel van visualisatie, meditatie, energiewerk, massage en beweging ga je jouw intuïtieve vaardigheden (verder) ontplooien.

Wat leer je?
In basiscursus 3 gaan we aan de slag met de informatie in je vierde, vijfde, zesde en zevende chakra en de levensthema’s die erbij horen. Door deze chakra’s bewust te onderzoeken ontdek je belangrijke dingen over jezelf:

  • Je vierde chakra is je hart chakra. Dit chakra bevat informatie over wat jij beleeft op het gebied van liefde en genegenheid, voor jezelf en voor anderen.
  • Bij het vijfde chakra ga je kijken naar je ervaringen in de communicatie met jezelf en Durf jij uit te spreken wat je voelt?
  • Het proces dat hoort bij het zesde chakra gaat over jouw eigen inzichten en de ruimte die je daaraan geeft.
  • Bij het zevende chakra ontdek je meer over je eigen weten en autonomie.

Je leert om je eigen chakra’s te voelen zodat je kunt vaststellen hoe het met je gesteld is. Je krijgt beter inzicht in wie je bent en waarom je doet wat je doet. Hierdoor kun je bewustere keuzes maken die bij je passen. Zo stem je meer af op jezelf en ben je minder makkelijk uit je evenwicht te raken. Tijdens het hele traject houd je contact met het plezier en de humor in jezelf! Om zo ruimte te creëren om te ervaren, zonder met jezelf in gevecht te gaan.

Praktisch

Elke basiscursus bestaat uit 11 lessen. Heb je lessen gemist  dan mag je die, in overleg, inhalen op een ander lesmoment, in hetzelfde lesblok of later. Wil je verder met je intuïtieve traject dan mag je maximaal 2 lessen hebben gemist. Je hebt geen les in de schoolvakanties.
Het lesgeld bedraagt € 32,50 per les. Ben jij student met een OV-jaarkaart dan kun je gebruik maken van het studenten tarief: € 26,- per les. Heb jij een lager inkomen dan kun je via de Meedoen-regeling van de Gemeente Nijmegen een vergoeding van maximaal € 150,- per jaar aanvragen. Het is mogelijk om, in overleg, betaling van het lesgeld te spreiden.

Na het afronden van de 3 basiscursussen ontvang je een certificaat voor de basisopleiding intuïtieve ontwikkeling.

Mogelijkheden na de basisopleiding:

Basiscursus 3

Beleef je bovenste chakra’s

Leslocatie
Planetenstraat 30
6543 VZ Nijmegen
Lestijden
maandag 19.30 – 22.00
Basiscursus 3 Nijmegen start op 3 september 2018.

 

Basiscursus 3

Beleef je bovenste chakra’s

5 dagen en 1 ochtend, om de week les, zie lesdata

Leslocatie
Planetenstraat 30
6543 VZ Nijmegen
Lestijden
zaterdag  10.30- 16.30
Basiscursus 3 Nijmegen start later in 2019

BIO 3 Arnhem

Beleef je bovenste chakra’s

Leslocatie
Spijkerstraat  185
6828 DC Arnhem
Lestijden
19.30 – 22.00
Basiscursus 3 Arnhem start later in 2019