Basiscursus 2 – Beleef je onderste chakra’s

Een brok in je keel wanneer je het moeilijk vindt om iets uit te spreken? Een pak van je hart wanneer je goed nieuws krijgt? Een knoop in je maag wanneer iets nog onbekend is. Mooie uitspraken die we gebruiken als we onze chakra’s voelen. Chakra’s zijn energiecentra in je lichaam. Ieder chakra heeft een eigen functie en ze reageren op elkaar doordat ze weer onderling verbonden zijn. In basiscursus 2 ga je ontdekken en beleven wat er zich afspeelt in je onderste chakra’s .  Alles wat je in dit blok doet, is gericht op jouw persoonlijke ervaring in dit moment. Door middel van visualisatie, meditatie, energiewerk, massage en beweging ga je jouw intuïtieve vaardigheden (verder) ontplooien.

Wat leer je?
In basiscursus 2 gaan we aan de slag met de informatie in je eerste, tweede, derde en vierde chakra en de levensthema’s die erbij horen. Door deze chakra’s bewust te onderzoeken ontdek je belangrijke dingen over jezelf.

  • Je eerste chakra bevat informatie over veiligheid, vitaliteit en gezondheid.
  • Je tweede chakra gaat over het omgaan met emoties, ruimte voor jouw creativiteit en kijken naar je eigen ervaring met seksualiteit.
  • Bij het derde chakra horen jouw doeleinden en je kracht. Wat zijn jouw doelen in het leven en hoe ga je daar mee om?
  • In je vierde chakra vind je informatie over liefde en genegenheid: liefde voor jezelf en voor anderen.

Je leert om je eigen chakra’s te voelen zodat je kunt vaststellen hoe het met je gesteld is. Je krijgt beter inzicht in wie je bent en waarom je doet wat je doet. Hierdoor kun je bewustere keuzes maken die bij je passen. Zo stem je meer af op jezelf en ben je minder makkelijk uit je evenwicht te raken. Tijdens het hele traject houd je contact met het plezier en de humor in jezelf! Om zo ruimte te creëren om te ervaren, zonder met jezelf in gevecht te gaan.

Praktisch
Elke basiscursus bestaat uit 11 lessen. Heb je lessen gemist  dan mag je die, in overleg, inhalen op een ander lesmoment, in hetzelfde lesblok of later. Wil je verder met je intuïtieve traject dan mag je maximaal 2 lessen hebben gemist. Je hebt geen les in de schoolvakanties.
Het lesgeld bedraagt € 32,50 per les. Ben jij student met een OV-jaarkaart dan kun je gebruik maken van het studenten tarief: € 26,- per les. Heb jij een lager inkomen dan kun je via de Meedoen-regeling van de Gemeente Nijmegen een vergoeding van maximaal € 150,- per jaar aanvragen. Het is mogelijk om, in overleg, betaling van het lesgeld te spreiden.
Basis 2 start drie keer per jaar. In januari, april en september.

Basiscursus 3 – ‘Beleef je bovenste chakra’s’ is het vervolg en de laatste cursus van de basisopleiding intuïtieve ontwikkeling.
Na het afronden van de basisopleiding ontvang je een certificaat.

Basiscursus 2

Beleef je onderste chakra’s

Leslocatie
Planetenstraat 30
6543 VZ Nijmegen
Lestijden
dinsdag 19.30- 22.00
Basiscursus  2 Nijmegen start op 4 september 2018.

Basiscursus 2

Beleef je onderste chakra’s

Leslocatie
Planetenstraat 30
6543 VZ Nijmegen
Lestijden
dinsdag 19.30- 22.00
Basiscursus  2 Nijmegen start op 5 september 2018.

Basiscursus 2

Beleef je onderste chakra’s

5 dagen en 1 ochtend, om de week les

Leslocatie
Planetenstraat 30
6543 VZ Nijmegen
Lestijden
zaterdag 10.30 – 16.30
Basiscursus 2 Nijmegen start op 8 september 2018.


Basiscursus 2

Beleef je onderste chakra’s

Leslocatie
Spijkerstraat 185 A
6828 DC Arnhem
Lestijden
19.30 – 22.00
Basiscursus 2 Arnhem start later in 2019