Basiscursus 2 – Beleef je onderste chakra’s

Een brok in je keel wanneer je het moeilijk vindt om iets uit te spreken? Een pak van je hart wanneer je goed nieuws krijgt? Een knoop in je maag wanneer iets nog onbekend is. Mooie uitspraken die we gebruiken als we onze chakra’s voelen. Chakra’s zijn energiecentra in je lichaam. Ieder chakra heeft een eigen functie en ze reageren op elkaar doordat ze weer onderling verbonden zijn. In basiscursus 2 ga je ontdekken en beleven wat er zich afspeelt in je onderste chakra’s .  Alles wat je in dit blok doet, is gericht op jouw persoonlijke ervaring in dit moment. Door middel van visualisatie, meditatie, energiewerk, massage en beweging ga je jouw intuïtieve vaardigheden (verder) ontplooien.

Wat leer je?
In basiscursus 2 gaan we aan de slag met de informatie in je eerste, tweede, derde en vierde chakra en de levensthema’s die erbij horen. Door deze chakra’s bewust te onderzoeken ontdek je belangrijke dingen over jezelf.

  • Je eerste chakra bevat informatie over veiligheid, vitaliteit en gezondheid.
  • Je tweede chakra gaat over het omgaan met emoties, ruimte voor jouw creativiteit en kijken naar je eigen ervaring met seksualiteit.
  • Bij het derde chakra horen jouw doeleinden en je kracht. Wat zijn jouw doelen in het leven en hoe ga je daar mee om?
  • In je vierde chakra vind je informatie over liefde en genegenheid: liefde voor jezelf en voor anderen.

Je leert om je eigen chakra’s te voelen zodat je kunt vaststellen hoe het met je gesteld is. Je krijgt beter inzicht in wie je bent en waarom je doet wat je doet. Hierdoor kun je bewustere keuzes maken die bij je passen. Zo stem je meer af op jezelf en ben je minder makkelijk uit je evenwicht te raken. Tijdens het hele traject houd je contact met het plezier en de humor in jezelf! Om zo ruimte te creëren om te ervaren, zonder met jezelf in gevecht te gaan.

“Ik heb echt leren voelen en kennismaken en met mijn eerste vier chakra’s. Met het basisgereedschap uit basiscursus 1 waarin je veel bezig bent met stromen, je eigen ruimte aftasten, je (levens)energie, contact maken met wat klopt voor JOU, kon ik tijdens de tweede basiscursus weer ‘verder’ komen. Want ja, je leert jezelf echt zoveel beter kennen en daarmee ook wat je niet of juist wél wilt in je leven. Door ondertussen thuis te blijven stromen bleef ik die verdieping in mezelf voelen. En ook dat ik keuze heb hoe met dingen om te gaan. Er was in de lessen van basiscursus twee veel tijd om stil te staan bij wat zich aandiende en dit werd enorm ondersteund door de leraar. Alles mocht er zijn. Dus ook mijn emoties die ik voelde bij de chakra’s. Wat ik prachtig aanvullend vond was dat we een healing kregen aangereikt van de healing groep. Ik kan weer een stukje gaan helen in mezelf! Ook nog even dit: Het vertrouwen in de groep en daardoor in elkaar waardoor we prachtige praktische oefeningen hebben kunnen doorlopen, wauw!  Anne Huijbers  april 2020

Lees hier over over inschrijven, lesgeld en andere praktische informatie.

Basiscursus 3 – ‘Beleef je bovenste chakra’s’ is het vervolg en de laatste cursus van de basisopleiding intuïtieve ontwikkeling.
Na het afronden van de basisopleiding ontvang je een certificaat.

Lessen en readingen op onze locaties in Nijmegen worden gegeven met inachtneming van de regels zoals die er nu zijn.

Kun je niet komen vanwege een verkoudheid of klachten laat het ons weten. Wij zorgen ervoor dat je de les of reading online thuis kunt volgen.

Je kunt bij ons de cursus Intuïtieve vaardigheden  ook online volgen met een lesdag op locatie bij de start en aan het eind.