Opleiding en cursusaanbod

Iedereen heeft een bron van weten in zich, een eigen waarheid van waaruit je kunt leven.
Door jezelf en je ervaringen te onderzoeken kun je je eigen weg  vinden en volgen. Intuïtief Traject is er voor al die mensen die wakker willen zijn. Die hoofd en hart samen willen laten gaan.  Mensen die willen voelen, doen, ontdekken. Die nieuwsgierig zijn naar wat er werkelijk toe doet om voluit en bewust(er) te kunnen leven.

Je begint in de basisopleiding met het versterken van je intuïtieve vermogens en bekwaamt jezelf vervolgens  in innerlijke communicatie met je wezen. Door  jezelf vrij te maken van beperkende patronen en overtuigingen  kom je in contact met je eigen bron van weten. In de vervolgtrajecten leer je op wezensniveau te communiceren met de ander en de wereld om je heen.

Ben je nog nieuw op het pad van intuïtieve ontwikkeling?
Bezoek een Open Dag of proefles om kennis te maken.

Heb je al ervaring met energie- en chakrawerk?
Informeer dan naar de mogelijkheden voor een verkort Intuïtief Traject.

Volg je eigen intuïtief traject
“Het gras gaat niet harder groeien als je er aan trekt”, zo luidt een Chinees gezegde.
Natuurlijk begrijpt iedereen ook wel dat dat niet werkt. Toch is het iets wat ieder van ons regelmatig probeert. We willen graag direct oogsten. Bij Intuïtief Traject geloven we dat alles de tijd nodig heeft om in zijn eigen tempo te groeien, te ontwikkelen en tot bloei te komen.  We bieden je aan het einde van elke cursus een groeicheck aan waarin de nieuwe ofwel groei-energie wordt gelezen. Voel je welkom voor je eigen traject in je eigen tempo. Onze cursussen kun je volgen op een avond of overdag, in het weekend of als WEEK! en ook online.