Nieuws

Diploma voor readervervolgopleiding

Gefeliciteerd Marian, Marion, Carla en Geert-jan!

 

 

Meedoen- regeling

Met een laag inkomen een vergoeding ontvangen van €150,- om les te volgen bij ons?
Wij doen mee met de Meedoen-regeling van de Gemeente Nijmegen.
Doe jij mee? Let op, de regeling duurt voorlopig tot 1 oktober 2017.

Hier vind je meer informatie en een aanvraagformulier.

En ga je starten, dan wensen we je een leerzame cursus toe!

 

Workshop Bodytalk Roermond

Met sportschool BodyWork organiseren we een gratis workshop.

Je lijf heeft je heel wat te vertellen! Ga jij wel eens in gesprek met je lichaam? Huh..!? Je vraagt je af waar dat voor nodig is? Extra vitamientjes en nog een rondje trainen zijn natuurlijk goed voor je lijf. Gezond, fit en vitaal blijven. Beweeg en sport je voldoende? Dan ben je goed bezig!Verzorg je daarom je lijf goed?

In deze workshop Bodytalk kun je kennismaken met de wijsheid van je lijf.Elk lichaamsdeel, litteken en  elke lachlijn heeft een unieke geschiedenis. Je komt met dat verhaal in contact met behulp van je intuïtieve vermogens. Je wordt je bewust van de psychologische invloeden van jou lichaam op je gezondheid.

Meer info

Stromen a/d Maas

stromen-aan-de-maas-sept-2016

“Zondagochtend 11 september was er Stromen a/d maas. Het weer was ons super gezind. Op een mooi rustig plekje aan de Maas gingen we als groep mediteren. Door de schepen op de achtergrond hoorden je de golven en dat straalde een rust uit. Super!!! De tijd vloog om en was veel te snel ten einde. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader.” Jacquelene

Jaarfeest 2016

PSX_20160711_224622Inspirerende workshops door leraren, een sfeervol verhaal met muziek, genoeglijk samenzijn dat waren de ingrediënten van ons jaarfeest 2016.

Proefles BIO 1 voor jongeren

Proefles BIO 1 voor jongeren

Van jongs af aan ben je aan het leren. Door te kijken, luisteren en zelf te ervaren. Een groot deel van je tijd besteed je aan leren op school. Je ontwikkelt jezelf en vormt steeds meer je eigen ik. Het verstand en je denken krijgt hierin het meeste aandacht.
Omgaan met emoties en gevoelens van jezelf en uit je omgeving leer je vaak niet op school.
Helemaal als je (hoog)gevoelig bent kan het nogal eens lastig zijn hoe je kan omgaan met alle prikkels, emoties, spanningen, ideeën en verwachtingen en keuzes die je moet maken.

Bij Intuïtief Traject kan je dit samen met andere jongeren spelenderwijs leren.
Ben je tussen de 12 en 18 jaar dan kan jij meedoen met de proefles.
Thema’s die aan bod komen in de proefles zijn gronden en stevig staan, eigen ruimte en jij als regisseur van je leven. De proefles is gratis te volgen ter kennismaking voor de hele cursus BIO 1 jongeren die later wordt aangeboden.

Bel of mail ons even om je op te geven

Zaterdag 16 juli 10.00 – 12.00

Start Readingopleiding september

Wil jij een volgende stap zetten in je persoonlijke & professionele groei door intuïtieve ontwikkeling?

 

Onze volgende readingopleiding start!

 • maandag 5 september 2016 start groep 11.
 • je leert om een roos, aura, chakra reading te geven: een heldere, neutrale en respectvolle communicatie met het wezen van de ander. Je leert de energie en informatie  van de ander waar te nemen en te verwoorden wat belangrijk is in diens leven.
 • Je creëert meer vrijheid om vanuit je eigen heldere kern te communiceren met jezelf, de ander en de wereld.
 • je bewustzijn over wie je bent en je eigen leven groeit en er ontstaat steeds meer ruimte om vol in het leven te staan, dit bewust-zijn creëert helderheid en rust.
 • inhoudelijke en praktische informatie vind je hier.

 

Interesse (om mee te doen)?

 • wil je meer weten kom naar de informatieavond voor cursisten na BIO 3
  • vrijdag 10 juni 19.30- 21.00 uur
  • toelichting over het lesprogramma
  • ervaringen horen van studenten
  • een stukje les van de readingopleiding ervaren
 • je kunt je nu vrijblijvend aanmelden voor een check, omdat je overweegt om te starten of gewoon omdat je nieuwsgierig bent
  • de check is een korte reading  waarin wordt gekeken of er voor jou een JA voor de readingopleiding is, of je er aan toe bent, of het klopt voor jou nu en wat de opleiding jou kan brengen
 • is jouw vooropleiding nog niet compleet?
  • in de zomer 22 t/m 28 augustus is er  de vakantieweek  Vrouw & energie 1 en Man en Energie 1 aanmelden
  • overleg met ons over de mogelijkheden.
 • aanmelden voor de readingopleiding graag vóór 9 juli 2016

 

 

Energie stromen in de bossen bij Beek

Energie stromen, aanwezig zijn in het nu, in contact met je weten. Uit het oordeel, in je hart. Makkelijk gezegd? Kwestie van doen? Ja, inderdaad. Doen! Dat is ook wat de leraren van Intuïtief Traject onlangs gezamenlijk deden op een mooie plek in de bossen bij Beek. Als je aanwezig bent in het moment kun je erkennen hoe het met je gaat, wat er speelt in jouw binnenwereld, wat jouw aandacht vraagt en waar je jouw aandacht aan wil schenken. Informatie die niet meer actueel is, maar wel je wel aan vasthoudt, om welke reden dan ook, kun je los laten. Zo creëer je (levens) ruimte voor je zelf op dit punt in jouw leven. Simpel? Ja! Te begrijpen? Nee! Met je ratio ga je dit niet verklaren. Kwestie van ervaren? Ja! Als mensen voor het eerst met intuïtieve ontwikkeling in contact komen zijn ze vaak onder de indruk van een reading. Dan wordt namelijk voelbaar waar het over gaat. Waar het voor jou nu over gaat. Het kan je raken tot op het diepst van je ziel. Je voelt je gezien en gehoord. In de cursussen leer je dat op eigen houtje te doen.

P1080613

Intuïtief Traject als keuzespecialist

Choicemakers banner

Pas jij  het gebruik van je intuïtie toe bij het maken van keuzes?
Of maak jij lijstjes met voor en tegen argumenten om dan uiteindelijk het langste lijstje de doorslag te laten geven, waarna je vervolgens met een dilemma zit, want ergens in jou begint het te knagen? Is dit wel het goede besluit? Doe ik hier wel verstandig aan? Is dit wel wat ik wil?
Er blijkt behoefte te zijn aan het (leren) maken van keuzes die echt voor je kloppen. Het Choicemakersfestival wil mensen bij elkaar brengen die op een of andere manier worstelen met hedendaagse keuzestress en  mensen die hen op weg helpen in hun keuzetraject, inspireren, activeren en laten zien hoe het ook kan.

Intuïtief Traject verzorgt er een workshop als keuzespecialist. Hoe eenvoudig is het  om keuzes te maken die kloppen voor jou! Want laten we eerlijk zijn, ergens weet je wel wat je wil. Maar hoe lastig kan het zijn om dat voor elkaar te krijgen! Dat is namelijk geen kunstje dat je in een uurtje leert.  Het begint bij  bewustwording. Hoe maak jij eigenlijk jouw keuzes?  Vanuit je hoofd, je hart? Met de hete adem van anderen in je nek? Familie, vrienden, collega’s. Vanuit schuldgevoel of prestatiedrang? Ben je bij voorbaat al bang voor de consequenties van je keus? Ga je meteen voorwaarden stellen? Doe je lekker nonchalant of ga je er helemaal voor? Bij Intuïtief Traject zijn we expert in  helder leren waarnemen en communiceren.  Deze vaardigheden helpen je om je eigen koers te gaan varen. Ook bij het maken van kleine en grote keuzes in jouw leven. Stel je eens voor………

Meer informatie

loko cartoon bezoekers CMF 2015

Readinggroep 9 is afgestudeerd

Onze 9 e readinggroep  is afgestudeerd in november 2015!

En groep 10 is gestart in september. Wil jij ook instappen, dan kun je terecht in september 2016 voor de volgende ronde: readinggroep 11.