Gefascineerd door de onderstroom ben ik gedreven om dat wat onzichtbaar lijkt, zichtbaar te maken.
Door nieuw bewustzijn, over wat er onder de oppervlakte, in essentie, de stroom in je leven, je werk of je bedrijf bepaalt, maak je een enorme potentie  vrij en draag je bij  aan een betere wereld.

Ik ben opgeleid om energie helder waar te nemen, te onderscheiden en woorden te geven.
In mijn praktijk begeleid ik mensen individueel op hun pad naar een groeiend bewustzijn zodat zij in staat zijn hun leven meer naar hun zin en van zichzelf te maken.
Bij Intuïtief Traject, mijn school voor persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling, leer ik groepen mensen hun intuïtie beter herkennen, vertrouwen en gebruiken.

Stel je eens voor dat je je voor kunt stellen dat jouw leven zo verloopt als jij zou willen, dat het klopt bij en voor jou. Welk beeld komt er dan in je op? En stel je eens voor dat je daar dan in rondloopt, welk gevoel is er voelbaar?” Mocht je nu denken, waar slaat dit op, dan mis je een belangrijke kans. En mocht je nu je schouders ophalen, dan doe je jezelf tekort. Je weet namelijk zoveel meer dan je denkt……en door te verbeelden ofwel imagineren ontwikkel je geestkracht.
Een typische vaardigheid voor de 21 e eeuw.

Meer weten over mij?
Lees verder  op Linkedin

Consult & coaching
Telefoon : 06 57322141
E-mail : marjet.verwer@gmail.com