Proefles intuïtieve ontwikkeling

Of je nu wil leren om je intuïtie in je voordeel te laten werken, sprongen wil maken in je bewustzijnsgroei of jezelf de verborgen kant van communicatie eigen wil leren maken. 

Laat ons jou leren om je intuïtie en je verstand als een slimme mix te laten samenwerken.
Al 20 jaar kun je bij ons terecht om een simpele, blijvend inspirerende en bruikbare toolbox te vullen die je meeneemt op jouw pad.

Dé basisopleiding om met energie te leren werken.
Bij de proefles kun je zelf ervaren en meer weten  te weten komen over intuïtieve ontwikkeling.
zaterdag 2 april  | 13.15-15.00 | Proefles 
zaterdag 2 april  | 14.15-16.00 | Proefles
woensdag 13 april  | 19.00-21.00 | Proefles 

“Vanavond ben ik allerhartelijkst voor de proefles ontvangen. Ik vond het een prettige sfeer, duidelijke, open en fijne uitleg & begeleiding door de leraar. De roosreading heeft me geraakt en voelde als een cadeau.” Hilde Meeuwsen 15 april 2021

  • korte introductie intuïtieve ontwikkeling
  • oefeningen ervaren zoals je ze in de les ook doet
  • korte reading door readers-in-opleiding – indien op locatie
  • toelichting opbouw en inhoud cursus

 

In januari, april en september kun je starten met de cursus “Intuïtieve vaardigheden” om je intuïtieve vermogens te versterken.

Woon je verder weg? Wij zijn toch dichtbij!
Je komt 2 keer op locatie en hebt 7 online lessen als je kiest voor de online cursus.

“Nog steeds voel ik me rustig en krijg ik een glimlach op mijn gezicht als ik terugdenk aan de Open Dag, waarbij ik een proefles heb mogen bijwonen en een reading en healing heb mogen ontvangen. Zorgzaam en gevoelig als ik ben, waardoor ik snel de zorgen en gevoelens van anderen overneem, was ik op zoek naar hoe ik nou in hemelsnaam mijn eigen energiebalans zou kunnen leren managen. Ik voelde me helemaal op mijn gemak, na de warme ontvangst. Bij de proefles, die voorbij was voordat ik er erg in had, kwam ik helemaal tot rust. Prettige oefeningen in een vertrouwde sfeer zodat iedereen zijn eigen ervaringen durfde te delen. Geen idee wat een roos reading inhield maar wauw ……..Hoe kan iemand mijn energie lezen… een bijzondere ervaring ….. om te horen hoe je op dat moment in het leven staat en waarmee je aan het struggelen bent.
Van de healing, die ik met gesloten ogen gewoon heb ontvangen, niet wetende wat er achter me, voor me of opzij van me gebeurde, werd ik ontzettend ontspannen.
Met een “ja-gevoel” ging ik naar huis. DIT is wat ik wil, DIT is wat ik gewoon ga doen. Want dit verdien ik gewoon.” april 2022 Bianca van Hinsbergen.

 

 

Inschrijven proefles

Fields marked with a * are required

Persoonlijke gegevens

Wat je móet weten!

Persoonsgegevens die je verstrekt gebruiken wij uitsluitend om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Spelregels en de grote lettertjes
De Algemene Voorwaarden

Door op inschrijven te drukken ga je hiermee akkoord.