FAQ


Ik heb mij ingeschreven en vraag me af hoe  het nu verder gaat
Als je deze  tekst bevestiging inschrijving niet hebt ontvangen na je inschrijving dan is je inschrijving niet goed verlopen.

Ik vraag mij af of een cursus iets voor mij is
Onze cursisten zijn onze ambassadeurs, dit is wat zij zeggen:
• Ik wil mij bezighouden met dat wat er wérkelijk toe doet in mijn leven en het meer in overeenstemming brengen met mijn diepste verlangens
• Ik ben een zeer gevoelig persoon en heb daar regelmatig last van. Ik voel stemmingen van anderen aan en vraag me dan af of het mijn emoties zijn of die van hen. Ik wil leren de gevoeligheid ‘aan’ en ‘uit’ te zetten.
• Ik wil evenveel gaan vertrouwen op mijn heldere ingevingen als op mijn verstand. Eigenlijk wil ik niet zoveel denken maar ook voelen en rust kunnen ervaren.
• Ik wil weten hoe het komt dat degene waaraan ik zit te denken op hetzelfde moment opbelt.
• Ik wil ontdekken wat je kunt doen met je aandacht in het NU, ik wil leren mijn aandacht te focussen.
• Ik weet dat er meer van mij in mij aanwezig is , ik wil meer in mijn eigen kracht staan en mijn talenten en kwaliteiten benutten.
• Ik wil alles uit het leven halen en ervaar keuzestress, ik wil leren keuzes te maken die bij mij en in mijn leven passen.
• Ik kan wel een boost gebruiken voor mijn persoonlijke ontwikkeling
• Ik wil het heft in eigen hand nemen en richting en betekenis geven aan mijn leven; niet alleen dromen maar ook doen, mijn eigen koers varen.

Ik vraag me af of de readingopleiding iets voor mij is
Dit zijn ervaringen van onze studenten:
• Ik grond me nu dagelijks, waardoor ik dichter bij mezelf kan blijven: ik durf meer te voelen en heb ontdekt wat bij mij hoort.
• Ik ervaar meer bestaansrecht: dat ik er mag zijn zoals ik ben. Daardoor kan ik liever en zachter voor mezelf zijn, wat mijn zelfvertrouwen heeft doen toenemen.
• Ik kan gemakkelijker mijn volgende stap zetten, ik laat me niet beinvloeden door wat anderen willen of vinden maar wat ik zelf wil.

Ik heb een of meerdere les(sen) gemist
Lessen kun je altijd inhalen. Of het nu tijdens hetzelfde blok is of op een later moment, je kunt altijd meedoen! Meld wel even vooraf dat je een les komt inhalen. Overigens dien je minimaal aan 9 van de 11 lessen van een cursus te hebben deelgenomen om door te stromen naar de vervolgcursus. En heb je meer dan 2 lessen gemist terwijl je popelt om door te gaan, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil een reading of healing laten doen
Onze studenten van de reading opleiding verzorgen readingen, zo snijdt het mes aan twee kanten. Je ontvangt een reading voor een gereduceerd tarief en de studenten kunnen hun vaardigheid verder ontwikkelen. lees meer………
Een andere mogelijkheid is het bezoeken van onze Open Dag. Studenten geven dan ter kennismaking healingen en readingen. Zie hier onze agenda
Je kunt natuurlijk ook terecht bij een van onze leraren of een afgestudeerde reader of healer.

Ik volg een cursus en wil graag de oefeningen op papier hebben
Alles wat we bij Intuïtief Traject doen is gebaseerd op het uitbreiden van je bewustzijn door te leren ervaren in je lichaam. Voel maar wat er gebeurt nu je deze tekst leest. Je probeert het te begrijpen, met je hoofd. Daarmee is het een idee, wordt het een gedachte,je blijft jezelf van alles afvragen. Intuïtie ontwikkelen betekent, gaan vertrouwen op je innerlijk weten.  Wanneer je gewend bent om houvast te zoeken in de oefeningen op papier ontneem je jezelf een kans om helder met jezelf te communiceren, je maakt jezelf afhankelijk. De weg er naar toe, is de weg naar binnen. Waarnemen met je innerlijke zintuigen is een kwestie van doen! Jouw ervaringen brengen je daar waar je wil zijn.

Ik ben nieuwsgierig naar de historie van Intuitieve Ontwikkeling
De cursussen en opleidingen  van Intuïtief Traject zijn gebaseerd op de informatie van Lewis Bostwick ( 1918- 1995). Hij is de grondlegger van het centrum Berkely Psychic Intitute in California. Mary Denaro, Martin McCuskey , Janneke Schriek  en Linda Keen hebben de informatie naar Nederland gebracht in 1980. Bij verschillende opleidingscentra  in Nederland die hieruit zijn ontstaan kun je  leren je intuïtie bewust te gaan gebruiken.