Ervaringen met reading

“Vrienden en familie kunnen adviezen of hun mening geven, maar wat had ik mezelf te vertellen? Ik wist het niet. Ik was zodanig vastgelopen dat ik niet meer kon voelen wat ik nodig had of wat voor mij goed was.
Ik heb een reading laten doen. Wat ik liet zien en door de readers gelezen werd, bracht inzicht en herkenning. Zorgde voor (adem)ruimte en daardoor voor rust. Vanuit die rust konden dingen weer gaan stromen en kon ik dichter bij mezelf komen. Het gaf me vertrouwen en ik ging met een heel fijn gevoel naar huis.
Thuis wist ik wat mijn volgende stappen gingen worden. Intuïtief, doordat mijn innerlijk weten de beelden van de reading feilloos wist te interpreteren. Niemand heeft me verteld wat ik moest doen, maar door de reading werd dat duidelijk en vielen dingen op zijn plek. Het heeft me verder geholpen, uit een situatie waar ik in zat. En daar ben ik erg blij om.”

“Het was bijzonder prettig in jullie centrum. Het voelde veilig en vertrouwd. De nawerking van de reading zal zich nog wel openbaren. En ik ga zeker mensen verwijzen”naar jullie!”

“De reading was  life-changing/saving. Ik dacht dat ik geen reading nodig had. Nou, nú begrijp ik pas welk effect een reading kan hebben op je hele bestaan. Dat een reading ook een megahealing kan zijn. Nog regelmatig laat ik tranen van opluchting. Dat het allemaal niet zo hárd hoeft te gaan. Dat ik het mezelf nu gun, vanuit mijn hart, om gewoon te ervaren. Even achterover leunen. Even niet zoeken.  Dat wist ik in mijn hoofd wel, maar nu voel ik het ook. En niet alleen voelen, maar ook verankerd zijn.”

Lessen en readingen op onze locaties in Nijmegen worden gegeven met inachtneming van de regels zoals die er nu zijn.

Kun je niet komen vanwege een verkoudheid of klachten laat het ons weten. Wij zorgen ervoor dat je de les of reading online thuis kunt volgen.

Je kunt bij ons de cursus Intuïtieve vaardigheden  ook online volgen met een lesdag op locatie bij de start en aan het eind.