De readingopleiding start weer: persoonlijk & professioneel verder groeien

Jou laten ervaren dat je een bron van weten in je hebt van waaruit je kunt leven. Dat je je  eigen waarheid hebt en die leeft. Dat is wat wij in onze cursussen en opleidingen bij Intuïtief Traject doen.

Dit vraagt van je om jezelf en je ervaringen te onderzoeken. Om in contact te gaan met jezelf; met de kern van wie je bent, wat jou beweegt en belemmert.
Dan ontstaat er inzicht en kun je op pad.

Onze readingopleiding is zo’n ontwikkelingstraject waarin je dat avontuur helemaal aangaat.

Readingopleiding groep 14 | start dinsdag 19 april 2022 | na vooropleiding

Om te leren readen  wordt je uitgedaagd om iedere keer weer zonder oordeel, met een open blik en verwondering te kijken naar en te communiceren met jezelf, de ander of de wereld om je heen.

In de readingopleiding leer je om een roos, aura, chakra reading te geven.  Een reading is een heldere, neutrale en respectvolle communicatie met het wezen van de ander. Je leert de energie en informatie  van de ander waar te nemen en te verwoorden wat belangrijk is in diens leven. Door de heldere communicatie heeft de ander de mogelijkheid om inzicht te krijgen in eigen processen en kan daarin keuzes maken.

“ Ik wist dat ik de readingopleiding wilde doen maar wist eigenlijk niet waar ik aan begon. Ik wist dat ik zou gaan leren lezen. En de groeicheks die we bij de cursussen kregen vond ik altijd een soort van toveren, dat is wel heel spannend als je dat kunt dacht ik. En nu  na anderhalf jaar weet ik dat het veel meer is dan dat. Veel meer. Lezen is de helft en de andere helft is jezelf leren kennen. En ik dacht altijd, ik ken mezelf al. Heel goed. Ik weet alles al wel. En alles wat ik dacht te weten was opeens niet meer zo. ”

Tijdens de opleiding kun je botsen op overtuigingen, oude ervaringen en emoties van jezelf. Je kijkt deze processen aan en door nieuwe inzichten die je opdoet kun je jezelf bijstellen en veranderen. Je creëert zo meer vrijheid om vanuit je eigen heldere kern te communiceren met jezelf, de ander en de wereld. Je bewustzijn over wie je bent en je eigen leven groeit en er ontstaat steeds meer ruimte om vol in het leven te staan.

Lees over de opleiding

Op pad gaan en zijn is trouwens comfortabeler en logischer als je weet waar je naar op weg bent. Oftewel, dat je weet wat je komt doen in dit leven op aarde. Op onze website vind je de oefening voor thuis: “Wat was ik ook al weer van plan”

Voel je dat het idee van deelname iets met je doet: borrelt het, laat het je niet los, ben je nieuwsgierig of overweeg je om te starten?

Meld je aan voor een check. Het is een  korte reading  waarin wordt gekeken wat de opleiding jou kan brengen en of deelname klopt voor jou nu.

Meer uit intuïtieve ontwikkeling halen: je eigen weg vinden en volgen