Reading

Healing en reading zijn krachtige middelen voor reflectie, inspiratie en groei

Heb je  een bepaalde levensvraag? Ben je nieuwsgierig? Wil je meer inzicht in je leven en de regie in handen nemen?

Iedereen heeft een bron van weten in zich, een eigen waarheid van waaruit je kunt leven. Door jezelf en je ervaringen te onderzoeken kun je je eigen weg  vinden en volgen. Healing en reading kunnen  hierbij verhelderen en ondersteunen.

“Ben helemaal ontroerd door de themareading. Ik heb daar zoveel aan gehad en vond het zo bijzonder! Kan er zeker mee verder op m’n pad. Ongelooflijk wat er mogelijk is met readen en healen!”  Muriel

Een reading is een innerlijke communicatie met je wezen. De reader kijkt naar en geeft woorden aan wat jou werkelijk beweegt, waar je passie zit en wat je daarin aan het beleven bent.

“Het was bijzonder prettig in jullie centrum. Het voelde veilig en vertrouwd. “


Algemene reading- roos, aura en chakra’s – een algemeen beeld over het punt in je leven waar je nu bent

“Vrienden en familie kunnen adviezen of hun mening geven, maar wat had ik mezelf te vertellen? Geen idee. Vastgelopen was ik. Kon niet meer voelen wat ik nodig had of wat goed voor mij  was. De reading bracht inzicht en herkenning, zorgde voor (adem)ruimte en  rust. Het ging weer  stromen en ik kwam dichter bij mezelf. Met vertrouwen en een heel fijn gevoel ging ik naar huis.  Niemand heeft me letterlijk verteld wat ik moest doen, maar door de reading vielen dingen op zijn plek, kwam er duidelijkheid en wist ik als vanzelf wat mijn volgende stappen gingen worden. Zo blij! ”

donderdagavond  | 20.00 – 22.00 | € 25 | 0p locatie en online |aanmelden info@intuitieftraject.nl

 


Themareading – helderheid over leventhema’s als werk, wonen, kinderen, relatie, familie, gezondheid.
Of je komt met een specifieke vraag

“Mijn man  is 10 jaar geleden is overleden en  woon nu 10 jaar alleen. Sinds 9 maanden heb ik weer een vriend en we fantaseren over samenwonen. Graag wil ik dat jullie hier naar kijken, wat dit voor mij betekent.”

donderdagavond | 20.00 – 22.00 | € 30 | op locatie en online | aanmelden info@intuitieftraject.nl

 


Vrouwenreading – hoe je op dit moment in het leven staat als de vrouw de bent, het pad dat je hebt bewandeld en de vrouw de geleefd wil worden

Vrouwen die zich tijdens een vervolgopleiding verdiepen in vrouwenthema’s verwelkomen en ondersteunen je met  een groot Hallo naar wie je bent, wat je doet en naar wat jou ten diepste beweegt. Door deze energie te benoemen en opnieuw te laten stromen ben je in staat een dieper contact met jezelf te ervaren. Na de reading ontvang je een healing op jouw oorspronkelijke vrouwelijke energie. Daarna is een korte massage mogelijk waardoor je  op emotioneel en fysiek niveau wordt uitgenodigd om oude verhalen over vrouw zijn los te laten helpt je om meer nieuwe levensruimte te creëren.

op aanvraag  | 20.00 – 22.00| | € 30 | aanmelden info@intuitieftraject.nl

 


Roosreading | krijg je bij de gratis proefles
op essentie het punt waar je nu bent in je leven

“Nú begrijp ik pas welk effect een reading kan hebben op je hele bestaan. Nog regelmatig laat ik tranen van opluchting. Ik dacht dat ik geen reading nodig had maar het was  life-changing.  Ik ontdekte dat ik het mezelf nu gun, vanuit mijn hart, om gewoon te ervaren, door even achterover te leunen. Even niet zoeken.  Dat wist ik in mijn hoofd wel, maar nu voel ik het ook. Dat het allemaal niet zo hárd hoeft te gaan. Verankerd kunnen zijn.”

 


Onze readers-in-opleiding verzorgen de readingen onder supervisie.