top of page

Je intuïtie vertelt je alles
wat je moet weten

Dieper leren kijken, voelen en luisteren, brengt je bij de bron van wijsheid van waaruit je vragen, uitdagingen en problemen in je leven kunt verhelderen en aanpakken. 

Opleidingen 

je intuitie bewust leren gebruiken

opleidingen 280px4_edited.jpg

Intuïtieve ontwikkeling biedt de tools waarmee je de taal van energie leert verstaan en gebruiken. De taal van je binnenwereld. Op onze school werk je aan je intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling. Je leert je intuïtie beter te herkennen, vertrouwen en gebruiken, zo wordt het een steeds bruikbaarder instrument in je dagelijks leven.
Je stapt in bij een cursus of verderop in het traject. Jouw traject kun je op je eigen tempo doen.  Op een avond, overdag, in het weekend of als WEEK! 

Starten kan in januari, april en september.

Reading

de helderheid waar jij op wacht

roze cirkels intuitief traject_edited.jp

Weten wat je in wezen wilt, waarom de dingen in jouw leven op dit moment gaan zoals ze gaan, wat je hier te doen hebt en welke stappen je kunt zetten.  Een reading is een krachtig middel voor reflectie, inspiratie en groei. Je ontdekt  wat jou werkelijk beweegt.

Je kunt ook vragen stellen over een thema in jouw leven zoals werk, wonen, kinderen, relatie, familie of gezondheid, geboorte, leven en dood.
Onze studenten-in-opleiding lezen tegen gereduceerd.

Proefles

ontdekken of het iets voor je is

opleidingen 280px7.jpg

Door dieper te leren kijken, voelen en luisteren kom je in je binnenwereld, de perfecte plek om jouw veranderkracht te mobiliseren. Zonder je intuïtie vaar je eigenlijk op halve kracht.

Maar je intuïtie spreekt in een andere taal dan je hoofd en heeft een zachte stem.

Een bewezen effectief lesprogramma dat zelfreflectie koppelt aan ervaringsleren
Bij de proefles maak je kennis met energiewerk & met ons.

Binnenkort
Zomeractiviteiten

samen naar buiten & online

opleidingen 280px8.jpg

De lucht zien, de wind voelen, de aarde ruiken. Stilte en ruimte om je heen. Stukje lopen, energiestromen, vertragen. Verbinden en afstemmen op jezelf.  Gedragen en gesteund door de natuur. Per keer opgeven.

Millingerwaard - 22 juli
Heumensoord - 2 augustus
Krachtplek zonneberg- 16 augustus
Stromen a/d Waal - 27 augustus

Wil je online dan zijn er 3 stroomsessies om te doen op de plek die jij kiest.
 

M/V energie 1

 een groter JA naar man/vrouw zijn

opleidingen 280px2.jpg

Loskomen van verwachtingen en rollen waar jij naar bent gaan leven.  

Om te ontdekken wat jouw ervaringen in jouw lichaam als vrouw of man je tot nu toe je hebben gebracht en meer inzicht te krijgen in deze processen, waardoor er een groter ‘ja’ kan ontstaan naar wie je bent in contact met je creërende, helende energie als vrouw of man.

Healingavond

voel je welkom 

opleidingen 280px.jpg

Een healing brengt in beweging wat vast zit, verheldert wat troebel is en zorgt voor herstel van de balans in jezelf. 
Studenten van de healingopleiding geven gratis healingen. Vrijdagavond 22 maart

​

Niet zo lang wachten? Neem contact op. Vaak kunnen we het inplannen op een avond om 19.00.

 Bagage voor het leven

 

Iedereen zou dit moeten doen in zijn leven. Het gaat diep maar wordt zo nuchter en met humor gebracht. Ik ben zo op mijn plek bij de opleiding en ga met heel veel plezier en nieuwsgierigheid naar elke les. Lieke, 23

Confronterend maar enorm verrijkend

​

Soms kom ik mijzelf tegen in de les, als ik door de diepe ontspanning en stilte in mijn hoofd  in slaap neig te vallen. Tja, ik vind namelijk dat ik overal het optimale uit moet halen dus  ook uit deze cursus. Nooit eerder heb ik me zo bewust afgevraagd wat ik nou in wezen, diep van binnen, eigenlijk wil omdat ik zo bezig ben om het perfect te willen doen. Muriel 40

Waardevolle tools, eenvoudig toepasbaar en prettig

Mijn dagelijks leven is een stuk makkelijker en rustiger geworden. Het heeft me meer gebracht dan gehoopt en verwacht. Dagelijks grond ik me, durf meer te voelen en kan dichter bij mezelf blijven zodat ik me niet laat beïnvloeden door wat anderen willen of vinden.  Wonderlijk brengt elke les een actueel aandachtspunt waar ik mee bezig ben  en soms ook gewoon worstel. Hans, 53

Ongelooflijk wat er mogelijk is met readen en healen

 

Ben helemaal ontroerd door de themareading. Ik heb daar zoveel aan gehad en vond het zo bijzonder! Kan er zeker mee verder op m’n pad. Robin, 34

baukje slik kunst intuitief traject8.jpg

Dé plek om met energie te leren werken, de taal van nu

Voor al die mensen die willen voelen, doen, ontdekken en nieuwsgierig zijn naar wat er werkelijk toe doet om voluit en bewust in het leven te staan en willen bijdragen aan helderheid in de wereld.

​

Professionele leraren & 20 jaar ervaring 

Jij gaat het aan met jezelf, wij faciliteren jouw proces.
Met gelijkgestemden waarmee je je kunt verbinden.
De lessen geven we met plezier door.

 

Gevoel van thuiskomen

Eindelijk maak je contact met jouw bron van energie en kracht, de kwaliteiten die daarbij horen en leer je hoe je van hieruit kunt zijn in je dagelijkse leven.

​

Your own path
contact
bottom of page