Afscheid Marga Marcelis

 

Lieve mensen,

Ooit zei ik, dat ik nooit zal stoppen met werken bij Intuïtief Traject.
Het lesgeven over intuïtieve ontwikkeling en begeleiden van mensen is zo verbonden met mijn hart en met wat ik waardevol vind. Toch is nu het moment gekomen om te stoppen met lesgeven bij Intuïtief Traject.

Sinds ongeveer 2005 werkte ik bij Intuïtief traject. Ik heb velen van jullie les gegeven over ‘t bewust worden van energie en hoe meer eigendom te krijgen over jouw energie. Over het ont-dekken van allerlei aspecten van jezelf.

Elke les was weer een feestje. Dankzij jullie was elke les weer nieuw, hoe  vaak ik de les ook al had gegeven. Lessen met een lach en een traan. Ik heb zo ongelooflijk veel geleerd en ervaren tijdens al deze jaren lesgeven. Bijzonder intens en mooi was het om de eigen cursus, “op reis met je innerlijke kind” te geven.

En er was nog meer dan lesgeven waar ik heb genoten: het klaarmaken en versieren van de ruimten  voor de open dagen; het samenzijn tijdens de open dagen, afstudeerfeesten van de readeropleiding, intens en gezellig; De labyrint workshop op een jaarlijkse feestdag  van Intuitef Traject. Het ongelooflijk fijne team waar ik al die jaren deel van uitmaakte.

Ik zal dit alles ook missen.

Ik stop met lesgeven bij intuitief traject, niet omdat ik het niet leuk meer vind, niet omdat ik er niet meer met mijn hart mee verbonden ben.

Allerlei redenen zijn te noemen, zoals, dat ik het druk heb in mijn eigen therapie praktijk,  dat ik wat meer tijd voor mijzelf wil,  dat ik ook tijd voor niets wil. Allemaal redenen die waar zijn. Toch is de doorslaggevende reden een gevoel in mijn lijf, dat me zegt dat het tijd is om te stoppen. Een intuïtieve ingeving.

 

Ik dank jullie allemaal hartelijk voor alles wat we samen hebben mee en doorgemaakt. Voor alles wat ik met en door jullie heb mogen leren, en ont-wikkelen. En alle assistenten die me in al die jaren hebben geholpen tijdens de cursussen, nogmaals: dank voor jullie hulp en aanwezigheid.
En wie weet zien we elkaar nog eens, hier of daar.

Ik wens jullie toe, liefdevol verder te gaan op je pad.

Liefs Marga.