Readingopleiding

healing

Readingopleiding 12

In de reading opleiding ga je op reis en neem je mee al jouw ervaringen tot nu toe. Je gaat voor twee jaar een avontuur aan met jezelf en je groepsgenoten.

Wat leer je?
In de opleiding leer je om een roos, aura, chakra reading te geven. Een reading is een heldere, neutrale en respectvolle communicatie met het wezen van de ander. Je leert de energie en informatie van de ander waar te nemen en te verwoorden wat belangrijk is in diens leven.
Door de heldere communicatie heeft de ander de mogelijkheid om inzicht te krijgen in eigen processen en kan daarin keuzes maken.

Tijdens de opleiding kun je botsen op overtuigingen, oude ervaringen en emoties van jezelf. Je kijkt deze processen aan en door nieuwe inzichten die je opdoet kun je jezelf bijstellen en veranderen.
Je creëert zo meer vrijheid om vanuit je eigen heldere kern te communiceren met jezelf, de ander en de wereld. Je bewustzijn over wie je bent en je eigen leven groeit en er ontstaat steeds meer ruimte om vol in het leven te staan.

Aan de hand van het symbool van de roos leer je te lezen hoe iemand op dat moment in het leven op aarde staat. Daarnaast leer je de informatie in de aura en de chakra’s te lezen.

Je biedt tijdens een reading de ander, door in heldere communicatie te zijn, de mogelijkheid om inzicht te krijgen in processen zonder dat je met oplossingen aan komt dragen.
De tweejarige opleiding bestaat uit 90 dagdelen per jaar verdeeld over:

  • 2 avonden per week uitgezonderd de schoolvakanties. Eén avond per week heb je les en de andere avond wordt er gelezen. In eerste instantie leer je lezen met alleen je studiegenoten. Daarna ga je, onder begeleiding van een leraar, mensen lezen die speciaal voor een reading naar ons centrum komen
  • 10 zondagen per jaar
  • een studieweekend op een bijzondere buitenlocatie in het tweede jaar

Kosten per jaar
€ 270,- per maand gedurende 10 maanden.

 

Vooropleiding
Je kunt deelnemen als je hebt gevolgd: het basisjaar BIO 1 & 2 & 3, Healing 1 & 2 en de cursus Vrouw/Man en energie 1. Studenten met een gelijkwaardige (voor)opleiding elders zijn welkom.

Toelating
Wil je aan de Readingopleiding deelnemen, dan krijg je eerst een korte reading. Deze reading is om te kijken of je voldoende vaardigheden hebt ontwikkeld om te kunnen deelnemen. Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een reading.

De volgende readingopleiding (groep 12) start per 28 augustus 2018
Heb je vragen over de opleiding, de inhoud of wil je weten of je aan deelname toe bent neem dan contact met ons op. De readingen voor de toelating vinden plaats eind mei/begin juni.

Met de readingopleiding vervolg je jouw Intuïtief traject. Je gaat steeds meer je eigen koers varen. Dit ervaarde een student van onze readingopleiding toen ze een reading ontving terwijl ze in de storm verkeerde.

“De reading was  life-changing/saving. Ik dacht dat ik geen reading nodig had. Nou, nú begrijp ik pas welk effect een reading kan hebben op je hele bestaan. Dat een reading ook een megahealing kan zijn. Nog regelmatig laat ik tranen van opluchting. Dat het allemaal niet zo hárd hoeft te gaan. Dat ik het mezelf nu gun, vanuit mijn hart, om gewoon te ervaren. Even achterover leunen. Even niet zoeken.  Dat wist ik in mijn hoofd wel, maar nu voel ik het ook. En niet alleen voelen, maar ook verankerd zijn.”